26 Απριλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Πολιτική Τοπικά Νέα

Έφτασε στην Αλεξανδρούπολη ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων έφτασε από εχθές στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης στο πλαίσιο της ημερίσιας περιοδείας του στον νομό Έβρου.

Ο πρώτος σταθμός της περιοδείας του ήταν η οικοτεχνία Πορτοκαλίδη στις Φέρες που παράγει παραδοσιακή σάλτσα ντομάτας ενώ λίγα λεπτά αργότερα πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στις Φέρες παρουσία του Δημάρχου της Αλεξανδρούπολης.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα της επίσκεψης του ο Υπουργός θα βρεθεί στην περιοχή των Φερών που έχει υψωθεί ο Φράχτης και αμέσως μετά θα μεταβεί στο Τελωνείο των Κήπων και θα επισκεφθεί το Φυλάκιο.

Γύρω στις 12 το μεσημέρι ο κ. Λιβανός θα μεταβεί στο Σουφλί και θα επισκεφθεί τα μεταξωτά Μουχταρίδη και μία ώρα μετά θα βρεθεί στην Γαλακτοβιομηχανία Εβροφάρμα ΑΕ στο Διδυμότειχο.

Στις 13.30 θα βρεθεί στον Ερυθροπόταμο όπου εκεί θα γίνει αναγγελία έργου 10 εκατ. και στις 14:30 θα επισκεφθεί την βιομηχανία  Άρδας Frost στα Κόμαρα Ορεστιάδας.

Τέλος στις 18:30 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη με εκπροσώπους συνεταιριστικών οργανώσεων Έβρου στο ΝΟΜΑΡΧΕΙΟ στην Αλεξανδρούπολη.

Πηγή: e-evros.gr

Related posts

Σουφλί: Συνέλαβαν στην Μάνδρα διακινητές, ενώ καθοδηγούσαν με τα πόδια λαθρομετανάστες

editor

Συνεχίζεται για όγδοη χρονιά η Ακαδημία – Δομή Δια Βίου Μάθησης της ΠΑΜΘ

editor

Οι συνοριοφύλακες «απαντούν» στην πρόταση Βελόπουλου για… φράχτη και ναρκοπέδιο στον Έβρο

admin
26/04/2024 15:48