26 Απριλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις Φέρες για το το κλείσιμο του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας

Στην Αλεξανδρούπολη μεταφέρεται και θα λειτουργεί από τις 16 Ιουλίου το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας Φερών. Στόχος της διοίκησης της Τράπεζας, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, είναι «η προσφορά αναβαθμισμένων υπηρεσιών και καλύτερης εξυπηρέτησης, σε ένα διευρυμένο σύνολο τραπεζικών υπηρεσιών και προϊόντων».

Παράλληλα, συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το κλείσιμο του υποκαταστήματος της Εθνικής στις Φέρες  θα πραγματοποιήσουν την Παρασκευή 9 Ιουλίου, στις 10 το πρωί μπροστά από το τραπεζικό κατάστημα, οι τοπικοί φορείς.

Το θέμα συζητήθηκε τη Δευτέρα στη διάρκεια σύσκεψης που έγινε στις Φέρες, με τη συμμετοχή θεσμικών, εκπροσώπων φορέων, επαγγελματιών και βουλευτών, κατά την οποία αποφασίστηκε να συμμετάσχουν οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι και ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης σε σύσκεψη με το διοικητικό συμβούλιο της Εθνικής Τράπεζας, με αίτημα την ανάκληση της απόφασης.

Την ίδια ώρα, και εν όψει της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας, οι φορείς απευθύνουν κάλεσμα στους κατοίκους της περιοχής Φερών, «να στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα ενάντια στο κλείσιμο του τραπεζικού υποκαταστήματος».

Πηγή: e-evros.gr

Related posts

Αλεξανδρούπολη: Σύλληψη 33χρονου αλλοδαπού για προώθηση μη νόμιμων μεταναστών

admin

Καβάλα: Τα παιδιά έστησαν πάγκους και χάριζαν αγαπημένα βιβλία

editor

ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ: Συνελήφθησαν 2 ημεδαποί οι οποίοι εντοπίσθηκαν να κατέχουν 500 πακέτα λαθραίων τσιγάρων

editor
26/04/2024 8:08