26 Απριλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Ένωση Συνοριοφυλάκων Έβρου: Ευχαριστίες στον Αντιπεριφερειάρχη Κ.Βενετίδη, για το υγειονομικό υλικό προστασίας από κορονοϊό

Με ανακοίνωση του, ο Πρόεδρος της Ένωσης Συνοριακών Φυλάκων Έβρου Χρυσοβαλάντης Γιαλαμάς και οι συνάδερφοι του, ευχαριστούν τον Αντιπεριφερειάρχη Υγείας ΑΜΘ Κώστα Βενετίδη, για την προσφορά υγειονομικού υλικού προστασίας από τον κορονοϊό.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει:

“Η Ένωση Συνοριακών Φυλάκων Ν.Έβρου ευχαριστεί θερμά για μια ακόμη φορά για την έμπρακτη στήριξη προς το έργο των Συναδέλφων μας στην φύλαξη των συνόρων της πατρίδας τον κ. Αντιπερεφειάρχη Υγείας ΑΜ-Θ Κώστα Βενετίδη, για την χορηγία αντισηπτικού υγρού για την απολύμανση χεριών, καθώς και γάντια και μάσκες προστασίας μίας χρήσης για τις ανάγκες του προσωπικού των Υπηρεσιών Συνοριακης Φύλαξης του Νομού μας.

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να αναγνωρίζεται η προσφορά των Συναδέλφων μας στην αντιμετώπιση της πανδημίας μέσα από συνεχόμενες τέτοιες κινήσεις θωράκισης της υγιεινής τους. Η Ένωση Συνοριακών Φυλάκων Ν.Έβρου θα συνεχίσει την χορηγία ατομικών υλικών προστασίας και υγιεινής στους Συναδέλφους, ώστε να μπορούν και αυτοί με την σειρά τους να προστατεύσουν την κοινωνία από την πανδημία”.

Πηγή: Evros-news.gr

Related posts

Το «καυστικό» σκίτσο του Αρκά για τον Τσίπρα και την καρέκλα

admin

Κορωνοϊός: Αναστέλλεται έως τις 30 Νοεμβρίου η λειτουργία σε δημοτικά, νηπιαγωγεία, βρεφονηπιακούς

editor

Μονάδα ΟΚΑΝΑ Αλεξανδρούπολης: Εκδήλωση για την Ημέρα κατά των Ναρκωτικών

editor
26/04/2024 10:11