26 Απριλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Για το πως φαντάζονται το νησί της Σαμοθράκης μίλησαν οι μαθητές του νησιού στο Δήμαρχο & την Αντιδήμαρχο!

Ο Δήμαρχος κ. Νικόλαος Γαλατούμος και η Αντιδήμαρχος κ. Κατερίνα Καραμήτσου, επισκέφτηκαν εχτές, ημέρα Παρασκευή 4 Ιουνίου 2021, το Δημοτικό σχολείο Λακώμματος Σαμοθράκης, ύστερα από πρόσκληση του Διευθυντή του σχολείου, κυρίου Χρήστου Πόντικα.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες του σχολείου, “γνώρισαν” το νησί της Σαμοθράκης σε τρισδιάστατη αναπαράσταση, ζωγράφισαν τη Νίκη της Σαμοθράκης και εικόνες της φύσης και έπαιξαν διάφορα παιχνίδια με τη συνοδεία μουσικής σε ζευγάρια και όλοι μαζί, ενώ παράλληλα συζήτησαν με τον Δήμαρχο και την Αντιδήμαρχο του νησιού για τους χώρους και τα κτίρια που θα ήθελαν να υπάρχουν στο χωριό τους από την ομάδα islands of hope.

Ταυτόχρονα στην εξωτερική όψη του σχολείου, εκτελούνταν ήδη εργασίες αναβάθμισης με την τέχνη της ζωγραφικής από την εξαιρετική ομάδα του γνωστού καλλιτέχνη κ. Μητρουλάκη ο οποίος μαζί με την ομάδα του “δίνει ζωή” στους άψυχους και κενούς τοίχους.

Ο Δήμαρχος και η Αντιδήμαρχος, συνεχάρησαν τους εκπαιδευτικούς , τον διευθυντή, αλλά και όλους όσους συνέβαλαν με οποιοδήποτε μέσο, για την τεράστια προσπάθεια που έχουν καταβάλλει να αλλάξουν την εικόνα του σχολείου, αλλά και την ψυχολογία των παιδιών.

Πηγή: e-evros.gr

Related posts

Εκδήλωση παρουσίασης αγροδιατροφικής σύμπραξης της Περιφέρειας ΑΜΘ

editor

Έφυγε από τη ζωή ο σπουδαίος αρχαιολόγος, Πέτρος Θέμελης

editor

Μητσοτάκης: Ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας με τον φράχτη στον Έβρο

editor
26/04/2024 18:41