26 Απριλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Έφτασε στην Αλεξανδρούπολη το αβύθιστο Rafnar 1100!

Παραδόθηκε στο Λιμεναρχείο Αλεξανδρούπολης το ένα από τα 10 σκάφη Rafnar 1100 που είναι να παραλάβει το Λιμενικό Σώμα μετά από δωρεά της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών.

Πρόκειται για σκάφη ισλανδικής σχεδίασης που ναυπηγούνται στην Ελλάδα από τη RAFNAR Hellas. Τα Rafnar 1100 αποτελούν ταχύπλοα ειδικών αποστολών, με ειδική σχεδίαση που τα καθιστά αυτο-ανατρεπόμενα, παντός καιρού και αβύθιστο.

Διαθέτουν, μεταξύ άλλων, θερμικές κάμερες, αντιβαλλιστική προστασία στην καμπίνα και στα παράθυρα ενώ το εσωτερικό τους μπορεί να διασκευαστεί για τη μεταφορά ασθενών και τραυματιών.

Έτσι, το Λιμεναρχείο της Αλεξανδρούπολης, από σήμερα θα έχει στη διάθεσή του ένα ταχύπλοο ειδικών αποστολών, το οποίο με την ειδική του σχεδίαση, το καθιστά αυτο-ανατρεπόμενο, παντός καιρού και αβύθιστο.

Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Μάρτιο ο Βουλευτής Έβρου Σταύρος Κελέτσης συναντήθηκε με τον Αρχηγό του Λιμενικού ο οποίος τον είχε διαβεβαιώσει ότι σε λίγες ημέρες το Λιμεναρχείο Αλεξανδρούπολης θα αποκτήσει ένα φουσκωτό σκάφος τύπου RAFNAR, που αποτελεί δωρεά της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών και θα διατεθεί για τις ανάγκες του Λιμεναρχείου Αλεξανδρούπολης.

Σήμερα μετά την άφιξη του σκάφους ο βουλευτής Έβρου Σταύρος Κελέτσης ευχαρίστησε τον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος Αντιναύαρχο Θεόδωρο Κλιάρη, για την άμεση ανταπόκριση.

Συγκεκριμένα έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook: ” Ευχαριστώ τον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος Αντιναύαρχο Θεόδωρο Κλιάρη, για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημά μας να παραχωρήσει σκάφος τύπου RAFNAR, εξοπλισμένο με τα πιο σύγχρονα μέσα, για τις ανάγκες του Λιμεναρχείου Αλεξανδρούπολης.”

Πηγή: e-evros.gr

Related posts

Έβρος: Φωτιά τα ξημερώματα από την πλευρά της Τουρκίας

admin

Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ν. Έβρου: Κάλεσμα για απεργία

admin

Ταινίες μικρού μήκους στο Κουκουλόσπιτο στο Σουφλί

editor
26/04/2024 15:58