14 Μαρτίου, 2025
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

ΕΚΤΑΚΤΟ: Πνίγηκε πυροσβέστης στην Αλεξανδρούπολη

Θρήνος επικρατεί στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Αλεξανδρούπολης καθώς ένας  πυροσβέστης εντοπίστηκε νεκρός στον Απαλό του δήμου Αλεξανδρούπολης.

Συγκεκριμένα 46χρονος έχασε την ζωή του εν ώρα υπηρεσίας πριν από λίγη ώρα.

Ο 46χρονος πυροσβέστης, δεν μπόρεσε να βγει από το πυροσβεστικό όχημα στο οποίο ήταν και οδηγός, το όχημα είχε εγκλωβιστεί από τα νερά της βροχής και ο άτυχος άνδρας παρασύρθηκε και τελικά βρέθηκε νεκρός αρκετά μέτρα παραπέρα, κοντά στα ρέματα του αεροδρομίου.

Όλο το σώμα της πυροσβεστκής είναι σοκαρισμένο και όλα αυτά ενώ η βροχή συνεχίζεται και είναι έντονη σε όλη την περιοχή του Έβρου.

Το συμβάν έλαβε χώρα στο πλαίσιο των πλημμυρών που “χτυπούν” όλοκληρο τον Έβρο τις τελευταίες ώρες με έντονες βροχοπτώσεις και καταιγίδες. Στην περιοχή του Απαλού όπου και έχασε την ζωή του ο άτυχος πυροσβέστης εντοπίζεται το μεγαλύτερο πρόβλημα σε πλημμύρες.

Σχετικά βίντεο δείτε παρακάτω:

Πηγή: e-evros.gr

Related posts

Πανηγυρίζουν οι ναοί & τα παρεκκλήσια της Αγίας Παρασκευής που θεωρείται προστάτιδα των ματιών

editor

Αλεξανδρούπολη: Άμισθος Ειδικός Σύμβουλος για τον δήμαρχο Γιάννη Ζαμπούκη

editor

ΠΝΟ: Νέα πανελλαδική 48ωρη απεργία

editor
14/03/2025 20:59