24 Απριλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Πολιτική Τοπικά Νέα

Αλεξανδρούπολη: Άμισθος Ειδικός Σύμβουλος για τον δήμαρχο Γιάννη Ζαμπούκη

Ο απόστρατος στρατιωτικός Γιάννης Παπαβλασακούδης, αναλαμβάνει από την 1η Σεπτεμβρίου καθήκοντα άμισθου ειδικού συμβούλου του δημάρχου Αλεξανδρούπολης Γιάννη Ζαμπούκη.

Σύμφωνα με την χθεσινή απόφαση που δημοσιεύθηκε στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ, ο κ.Παπαβλασακούδης που ήταν υποψήφιος στις περασμένες δημοτικές εκλογές με την παράταξη “Δήμος για Όλους-Πρώτα Εσύ”, θα έχει επικουρικά λόγω της πολύχρονης επαγγελματικής του εμπειρίας αρμοδιότητα σε θέματα καταγραφής και διαχείρισης του στόλου των οχημάτων. Έναν τομέα όπου η δημοτική αρχή του κ.Ζαμπούκη… κληρονόμησε τεράστια προβλήματα από τους προκατόχους της του Βαγγέλη Λαμπάκη. Όπως αναφέρεται στην απόφαση:

“Αναθέτουμε στον κ. Ιωάννη Παπαβλασακούδη του Παναγιώτη Απόστρατου Τεχνικού Αξκου του Σ.Ξ (Αρχιτεχνίτου Τ.Θ), καθήκοντα άμισθου ειδικού συμβούλου για την επικουρία του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης με συμβουλευτική υποστήριξη σε τεχνικά θέματα διαχείρισης του στόλου οχημάτων του Δήμου Αλεξανδρούπολης και των νομικών του προσώπων κατά την άσκηση των καθηκόντων του.
Ειδικότερα ο ανωτέρω ειδικός σύμβουλος θα παρέχει αμισθί υπηρεσίες για:
➢ Την απογραφή κάθε είδους οχημάτων του Δήμου σε χρήση η σε αχρησία (Οχήματα -μηχανήματα έργου, Λεωφορεία, επιβατικά, δίκυκλα, σάρωθρα, κλαδευτήρια κ.α.)

➢ Την δημιουργία ψηφιακού μητρώου οχημάτων ανά υπηρεσία.
➢ Την παραμετροποίηση για κάθε όχημα (Ιστορικό, περιγραφή κατάστασης αναλυτικά,
συντηρήσεις, βλάβες, επισκευές, προβλέψεις, ασφάλιση, τέλη κυκλοφορίας)

➢ Την ενημέρωση και εισηγήσεις προς αιρετούς και υπηρεσιακούς (κατόπιν ερευνών αγοράς) για μείωση κόστους συντηρήσεων, επισκευών και ανταλλακτικών για την εξοικονόμηση χρημάτων .
Ο ανωτέρω θα ασκεί καθήκοντα αμιγώς συμβουλευτικά, χωρίς αποφασιστικές αρμοδιότητες οποιασδήποτε μορφής.
Η παρούσα ισχύει από 1/9/2020 έως 31/08/2021 , πλην της τροποποίησης της ή της ανάκλησης της, χωρίς ο ορισθείς να δικαιούται αποζημίωση από την άσκηση των αρμοδιοτήτων αυτών”.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΥΓΕΙΑ

ΑΜΙΣΘΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΖΑΜΠΟΥΚΗ

Πηγή: Evros-news.gr

Related posts

Κλειστό από 1 έως 30 Αυγούστου το Δημοτικό Κολυμβητήριο

editor

Εντός της εβδομάδας το ΤΑΙΠΕΔ θα ανακοινώσει τις λίστες των υποψηφίων επενδυτών για τα λιμάνια Αλεξανδρούπολης & Καβάλας

editor

Ξεκίνησε η λειτουργία της πλατφόρμας για το 12% των επιχειρήσεων της Θράκης

editor
24/04/2024 3:17