26 Απριλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Νέος Διοικητής Πυροσβεστικής Περιφέρειας ΑΜΘ ο προαχθείς σε Αρχιπύραρχο Κώστας Κούκουρας – Διοικητής Π.Υ Έβρου ο Σπύρος Κούτρας

Προαγωγή και αναβάθμιση για τον έως σήμερα Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Έβρου Κωνσταντίνο Κούκουρα, ο οποίος προήχθη σε Αρχιπύραρχο και αναλαμβάνει Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Κατά τις κρίσεις στην Πυροσβεστική Υπηρεσία που έγιναν χθες, στη θέση του ως επικεφαλής των Π.Υ. του νομού Έβρου, έρχεται από την Κομοτηνή ο μέχρι τώρα Διοικητής της 4ης ΕΜΑΚ Σπύρος Κούτρας, ο οποίος προήχθη σε Πύραρχο.  Πρόκειται για αξιωματικό που είναι χρόνια μάχιμος ως επικεφαλής της συγκεκριμένης πολύ νευραλγικής υπηρεσίας και γνωρίζει καλά το νομό.

Επίσης, ο Εβρίτης Κώστας Δαδούδης (από τους Μεταξάδες Διδυμοτείχου) που ήταν μέχρι τώρα Περιφερειακός Διοικητής Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, αναβαθμίστηκε σε Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Θεσσαλονίκης. Όλα αυτά δείχνουν πως και οι τρεις συγκεκριμένοι αξιωματικοί, που είχαν καθοριστική εμπλοκή στις πολλές και σοβαρές πυρκαγιές που είχαμε το περασμένο καλοκαίρι στο νομό Έβρου, επιβραβεύθηκαν κατά τις φετινές κρίσεις με αναβάθμιση τους.

Πηγή: Evros-news.gr

Related posts

Εμπορικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης: Συμπαραστεκόμαστε στις επιχειρήσεις εστίασης στην εκδήλωση διαμαρτυρία “empty chairs”

admin

Θεσσαλονίκη: Νέα συμφωνία συνεργασίας υπέγραψαν ΔΕΠΘΕ και ΠΑΜΑΚ

editor

Τέλος οι μάσκες στους εξωτερικούς χώρους από το Σάββατο – Τι αποφασίστηκε για τα ΜΜΜ

editor
26/04/2024 21:35