26 Απριλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

“Να κλείσουν οι δρόμοι” προτείνει ο Εμπορικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας

“Αφήστε τα αυτοκίνητα σας και κατεβείτε μια βόλτα στην πόλη μας γιατί η ζωή στο κέντρο της πόλης είναι πιο ήρεμη χωρίς αυτοκίνητα”! Αναφέρει χαρακτηριστικά ο Εμπορικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης!

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης και η Ένωση Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος & Συναφών Επαγγελμάτων Έβρου στηρίζοντας της προσπάθεια του Δήμου Αλεξανδρούπολης, για την ευαισθητοποίηση και προώθηση της βιώσιμης μετακίνησης μέσω της συμμετοχής του στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2020, που ξεκίνησε από τις 16 Σεπτεμβρίου 2020  έως και αύριο 22 Σεπτεμβρίου 2020, προτείνουν την ένταξη ως δράση του κλεισίματος των δρόμων στο κέντρο της πόλης από τις 18.00μμ έως τις 22.00μμ για αύριο Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου.

Η ημέρα η οποία έχει οριστεί ως Ευρωπαϊκή ημέρα χωρίς αυτοκίνητο και παράλληλα η ημέρα κορύφωσης των δράσεων και προτρέπουν τα μέλη τους να στηρίξουν την δράση με ειδικές τιμές την εν λόγω ημέρα για το καταναλωτικό κοινό που θα βγει να περπατήσει στους δρόμους και να υποστηρίξει την πράσινη μετακίνηση για όλους!

Στηρίζουμε όλοι την δράση του Δήμου Αλεξανδρούπολης με κλειστούς δρόμους και ειδικές τιμές στα καταστήματα!

Πηγή: e-evros.gr

 

Related posts

Τέθηκε σε λειτουργία η “ΑΣΠΙΔΑ” – Νέο σύστημα παρακολούθησης του φράχτη “βλέπει” μέχρι και 180 χιλιόμετρα!

editor

Ξάνθη: Σύλληψη ημεδαπού για άσκηση πλανόδιου υπαίθριου εμπορίου χωρίς άδεια

editor

Έργα της Β. Ελλάδας στο επίκεντρο της συνάντησης Θ. Σκυλακάκη – Στ. Κωνσταντινίδη

editor
26/04/2024 20:46