26 Απριλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία

Εγνατία Οδός: Από αυτή την… πίστα μότο-κρος, ξεκινούν την άλλη βδομάδα, εργασίες αποκατάστασης (ΒΙΝΤΕΟ)

Την άλλη εβδομάδα αναμένεται να ξεκινήσουν οι εργασίες αποκατάστασης και βελτίωσης του  οδοστρώματος της Εγνατίας Οδού στο νομό Έβρου, το οποίο σε πολλά σημεία βρίσκεται σε απαράδεκτη κατάσταση.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr, το εργοτάξιο της εταιρείας “ΑΚΤΩΡ” στην περιοχή Σώστη Κομοτηνής είναι έτοιμο και από εκεί θα κουβαλούν τα φορτηγά την πίσσα και τα υπόλοιπα υλικά, με τις πρώτες εργασίες να γίνονται στο σημείο που βλέπετε στο ΒΙΝΤΕΟ μας. Είναι η περιοχή της Ιτέας και πρόκειται για μια απόσταση 5 χιλιομέτρων, η οποία θυμίζει περισσότερο πίστα αγώνων μότο-κρος και λιγότερο δρόμο και μάλιστα ταχείας κυκλοφορίας.

Μπορείτε να διαπιστώσετε και από το ΒΙΝΤΕΟ πόσο επικίνδυνη είναι η οδήγηση σε αυτό τον τραγικό δρόμο. Η κατάσταση αυτή παραμένει χρόνια, η αγανάκτηση των οδηγών είναι απόλυτα δικαιολογημένη, αφού βλέπουν πως εγκυμονεί κινδύνους για σοβαρά ατυχήματα η Εγνατία Οδός. Πόσο μάλλον, όταν υπάρχουν ήδη τα διόδια της Μέστης και προχωρούν και τα καινούργια στην περιοχή του Αρδανίου.  Όπως λοιπόν υποστηρίζουν οι άνθρωποι της εταιρείας, ως τις 10 Ιουλίου θα αρχίσει η αποκατάσταση του δρόμου, με στόχο μέσα στο καλοκαίρι να ολοκληρωθεί η βελτίωση του σε όλο το μήκος του νομού Έβρου.

Να το δούμε και να μην το πιστεύουμε, έπειτα από τόσες καθυστερήσεις και τέτοια αδράνεια.

Πηγή: Evros-news.gr

Related posts

Καβάλα: Νηπιαγωγός κατηγορείται για ασέλγεια σε ανήλικα

editor

Δωρεάν rapid test από 1 έως 6 Αυγούστου στον Δήμο Ξάνθης

editor

Έβρος: Σύλληψη αλλοδαπού με κλεμμένο αυτοκίνητο από την Αττική

editor
26/04/2024 20:23