26 Απριλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Δίκη Τοπαλούδη: Τι κατέθεσε η βιοχημικός της ΕΛ.ΑΣ.

Στοιχεία – σοκ στην υπόθεση δολοφονίας της νεαρής φοιτήτριας  Ελένης Τοπαλούδη , τον Νοέμβριο του 2018 στη Ρόδο, εισέφερε σήμερα με την κατάθεσή της στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας, η βιοχημικός της ελληνικής αστυνομίας Σοφία Γκούγκουρα.

Η μάρτυρας ήταν εκείνη που ανίχνευσε γενετικό υλικό του θύματος αλλά και των δυο κατηγορουμένων της υπόθεσης, του 23χρονου Ροδίτη και του 21χρονου συγκατηγορούμενου του, τόσο μέσα στο σπίτι όπου η νεαρή γυναίκα φέρεται κατά το κατηγορητήριο ότι βιάσθηκε και κακοποιήθηκε άγρια όσο και στα αντικείμενα που συγκέντρωσαν οι αρχές από τη θαλάσσια περιοχή στη Ρόδο, όπου εντοπίστηκε η σορός της.

Στην κατάθεσή της, η μάρτυρας ανέφερε ότι κηλίδες αίματος της αδικοχαμένης κοπέλας έχουν βρεθεί σχεδόν σε όλα τα δωμάτια του εξοχικού του 23χρονου Ροδίτη κατηγορούμενου ακόμη και στο ταβάνι του υπνοδωματίου και του μπάνιου! Αίμα δε της Ελένης Τοπαλούδη εντοπίστηκε και στη θέση του συνοδηγού στο όχημα του 23χρονου κατηγορουμένου, με το οποίο ο ίδιος και ο 21χρονος συγκατηγορούμενός του φέρονται να την μετέφεραν μέχρι τη θάλασσα όπου και την έριξαν ζωντανή!

Πηγή: protothema.gr

Related posts

Προκήρυξη ΕΠΟΠ 2021: Αιτήσεις για πρόσληψη 280 ατόμων στην Πολεμική Αεροπορία

editor

Θεσσαλονίκη: Ένταση στον Λευκό Πύργο – Έριξαν τον Σταυρό στη θάλασσα

editor

Δήλωση Δημοσχάκη εν όψει της σημερινής σύσκεψης στο Μέγαρο Μαξίμου για την ακτοπλοϊκή σύνδεση της Σαμοθράκης

admin
26/04/2024 11:21