15 Μαρτίου, 2025
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Ξάνθη: Ακυρώνονται οι καρναβαλίστικες συναυλίες λόγω των Τεμπών

Ακυρώνονται οι προγραμματισμένες συναυλίες των καλλιτεχνών Παναγιώτη Μουζουράκη & Ηλία Καμπακάκη, που επρόκειτο να πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2025, στην Ξάνθη, στο πλαίσιο των Θρακικών Λαογραφικών Εορτών 2025.

Όπως ενημερώνει ο Δήμος Ξάνθης, η απόφαση αυτή ελήφθη με τη σύμφωνη γνώμη των καλλιτεχνών, ως ένδειξη σεβασμού στην ημέρα μνήμης των ανθρώπων που χάθηκαν στην τραγωδία των Τεμπών.

Σημειώνεται πως την ίδια μέρα έχουν προγραμματιστεί συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας για την υπόθεση των Τεμπών σε όλη την Ελλάδα και σε πολλές πόλεις του εξωτερικού.

Related posts

Ευρεία σύσκεψη και επισκέψεις του Περιφερειάρχη ΑΜΘ Χρήστου Μέτιου στο Δήμο Δράμας

editor

Σαμοθράκη: Διακομιδή ασθενούς από το Λιμενικό στην Αλεξανδρούπολη

editor

Η  ΧΙΙ  Μηχανοκίνητη  Μεραρχία  Πεζικού  ανακοινώνει  ότι πρόκειται να λάβουν χώρα βολές των Ταγμάτων Εθνοφυλακής της Μεραρχίας, στο Πεδίο Βολής «ΑΕΤΟΣ»

admin
15/03/2025 1:05