17 Ιουλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Απόψεις Πολιτική

Σήκωσε χέρι…. Πήρε πόδι

Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Today Press

του Ανέστη Γερονικολάκη

Έχασε την πτήση του.

Έχασε την υπομονή του.

Έχασε την έδρα του στην ΚΟ της ΝΔ.

Αυτά συμβαίνουν όταν δεν ελέγχεις τα νεύρα σου, «πουλώντας» νταηλίκι σε έναν νεαρό εργαζόμενο, μόνο και μόνο επειδή έκανε σωστά τη δουλειά του.

Και να πεις ότι δεν τα είχε πει ο πρωθυπουργός! «Αν κάποιοι είδαν τον κόσμο από πολύ ψηλά με το 41%, καιρός να τον δουν και από πιο χαμηλά», είχε διαμηνύσει την επομένη των ευρωεκλογών αποτιμώντας το εκλογικό αποτέλεσμα.

Και μπορεί ο πρώην «γαλάζιος»… αψύς Κρητικός, να απέδειξε πως άλλος έχει το όνομα και άλλος έχει τη χάρη, σηκώνοντας το χέρι του και αρπάζοντας το κινητό του 22χρονου υπαλλήλου του Ελευθέριος Βενιζέλος, ο Λευτέρης Αυγενάκης όμως δεν αποτελεί εξαίρεση στην ελληνική κοινωνία.

Δεκάδες «σεβάσμιοι», «επιτυχημένοι», «κυριλέ» και πέραν πάσης υποψίας κύριοι (και κυρίες, ισότητα έχουμε!), θεωρούν πως τους ανήκει ο κόσμος, επειδή ο τραπεζικός τους λογαριασμός είναι κάπως φουσκωμένος ή η καρέκλα τους κάπως αναπαυτική.

Σερβιτόροι, υπάλληλοι καταστημάτων, παιδιά στα γκαράζ των πόλεων, θα μπορούσαν να γράψουν βιβλία ολόκληρα, για τα καμώματα ανθρώπων που άφησαν στην άκρη την ανθρωπιά τους, βασιζόμενοι στο «όνομά» τους.

Ίσως πράγματι κάποιοι αδυνατούν να καταλάβουν πως, αργά ή γρήγορα, όλοι θα πάρουμε πόδι…

Related posts

Είδη πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους της Αλβανίας από τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Κομοτηνής μέσω της Περιφέρειας ΑΜΘ

admin

Επίθεση Ερντογάν στην Ελλάδα: Θα πάθετε ό,τι και οι πρόγονοί σας πριν από 100 χρόνια

editor

Ν. Παναγιωτόπουλος: Ξεκινούν άμεσα οι διαδικασίες για την απόκτηση F-35

editor
17/07/2024 20:28