17 Ιουλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Πολιτική

«Ξέρεις ποιος είμαι εγώ;» Και άλλη περίπτωση τσαμπουκά βουλευτή

Σάλο και πανελλήνια αγανάκτηση προκάλεσε η αποκάλυψη του θερμού επεισοδίου του πρώην Υπουργού Λευτέρη Αυγενάκη με υπάλληλο αεροπορικής εταιρίας.

Ένα γεγονός που οδήγησε σε διαγραφή του κ. Αυγενάκη από την κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας και την περιθωριοποίηση του από το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας.

Ωστόσο και στην περιοχή του Έβρου έχει υπάρξει από βουλευτή του νομού αντίστοιχη συμπεριφορά «ξέρεις ποιος είμαι εγώ»! Και μάλιστα είναι τουλάχιστον δύο οι φορές που πρόσφατα σε δημόσια παρουσία του ο εν λόγω φέρελπις βουλευτής ανεφώνησε οργισμένος «ξέρεις ποιος είμαι εγώ;» σε απορημένους υπαλλήλους και παρευρισκόμενους.

Αλλά ήταν τυχερός που δεν υπήρξε κάποια καταγραφή από τους ανθρώπους που έτυχε να βρίσκονται στον χώρο των δύο επεισοδιακών εξάρσεων του και η αντίστοιχη δημοσιοποίηση όπως έγινε με τον κρητικό βουλευτή.

Για κακή του τύχη όμως είναι καταγεγραμμένη η μία περίπτωση στην υπηρεσία του δύσμοιρου υπαλλήλου που έζησε τους «κουτσαβακισμούς» του βουλευτή. Η δεύτερη ήταν σε κέντρο διασκέδασης, όπου απαιτούσε πρώτο τραπέζι δίπλα στην πίστα!

Related posts

Σαμοθράκη: Στηρίζει Γαλατούμο ο Χανός

admin

Μενέντεζ: Η Αλεξανδρούπολη έχει γίνει η Σούδα του Βορρά και ένα σημαντικό ενεργειακό κέντρο

editor

«HERCULES – 22»: Εντυπωσιακές εικόνες από τη μεγάλη πολυεθνική άσκηση Ειδικών Δυνάμεων στην Αίγυπτο

editor
17/07/2024 18:45