17 Ιουλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Δήμος Ξάνθης: Συμμετοχή στο 17ο Διεθνές Φεστιβάλ Καρναβαλιού της Κορυτσάς

Ο Δήμος Ξάνθης συμμετείχε με επιτυχία στο 17ο Διεθνές Φεστιβάλ Καρναβαλιού του Δήμου Κορυτσάς, με το οποίο εγκαινιάζεται η τουριστική περίοδος της πόλης. Η αποστολή του Δήμου Ξάνθης παρουσίασε εντυπωσιακές εμφανίσεις, οι οποίες ανέδειξαν το Ξανθιώτικο Καρναβάλι, αφήνοντας ιδιαίτερα θετικές εντυπώσεις στο τοπικό κοινό.

Ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, κ. Μιχάλης Τσέπελης, πραγματοποίησε συναντήσεις με επίσημους εκπροσώπους της περιοχής, όπως ο Δήμαρχος Κορυτσάς, κ. Σοτιράκ Φίλο, η ηθοποιός κα Ζαμίρα Κιτά από το Κέντρο Πολιτισμού και Καινοτομίας, η διευθύντρια του Πολιτιστικού Κέντρου, κα Μπλέρτα Μπέλιου, και ο Συντονιστής Τέχνης του Κέντρου Πολιτισμού και Καινοτομίας, κ. Αλέξανδρος Οικονομίδης Σουλιώτης, καλλιεργώντας νέες προοπτικές ανάπτυξης και συνεργασίας.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, έγιναν επαφές με άλλες αποστολές, όπως αυτή από το Πέρνικ της Βουλγαρίας, ενώ δόθηκαν συνεντεύξεις στα κορυφαία τηλεοπτικά κανάλια της Αλβανίας, προβάλλοντας το Ξανθιώτικο Καρναβάλι και ενισχύοντας τη φήμη του Δήμου μας ως κέντρου πολιτιστικών δρώμενων, προσελκύοντας τουριστικό και επενδυτικό ενδιαφέρον.

Related posts

«ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΑΣ»! – Κραυγή αγωνίας από τους εργαζόμενους στα super market

editor

Συνελήφθησαν 2 διακινητές οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, 7 μη νόμιμους μετανάστες

editor

Αλεξανδρούπολη: Έκτακτες αλλαγές στην κυκλοφορία των οχημάτων για 2 ημέρες

editor
17/07/2024 18:43