18 Οκτωβρίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Πολιτική Τοπικά Νέα

Στον Έβρο σήμερα ο Υπουργός Υποδομών Χρήστος Σταϊκούρας – Τριήμερη περιοδεία στην Περιφέρεια ΑΜΘ

Στον Έβρο θα βρεθεί σήμερα, 28/05, ο Υπουργός Υποδομών Χρήστος Σταϊκούρας, τηρώντας την πρόσφατη δέσμευσή του. Ο  Υπουργός είχε βρεθείσ την περιοχή στις 14 Μαΐου και είχε κάνει σειρά συναντήσεων και επαφών, λέγοντας μεταξύ άλλων, ότι πρόκειται να επανέλθει σύντομα στην περιοχή.

Αυτή τη φορά, το πρόγραμμά του περιλαμβάνει:

Αρχικά θα επισκεφθεί βιομηχανικές και βιοτεχνικές μονάδες στις ΠΕ Έβρου και Ροδόπης, τον Οργανισμό Λιμένα Αλεξανδρούπολης, ενώ θα συναντηθεί με αυτοδιοικητικούς και τοπικούς φορείς της ευρύτερης περιοχής. Παράλληλα, θα δώσει συνέντευξη Τύπου στις 12:30 στα γραφεία της ΔΕΕΠ ΕΒΡΟΥ στα τοπικά ΜΜΕ.

Ο κ.Σταϊκούρας θα παραμείνει έως και την Πέμπτη 30 Μαΐου στη Θράκη και θα πραγματοποιήσει περιοδεία στο σύνολο των Περιφερειακών Ενοτήτων της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Εκτός του Έβρου, την Τετάρτη 29 Μαΐου, ο κ. Σταϊκούρας θα συμμετάσχει σε σύσκεψη στην ΠΕ Ροδόπης. Εν συνεχεία, θα επισκεφθεί τις Κρηνίδες, την Παραλία Οφρυνίου (Τούζλα) και το φράγμα Μαρμαρά, στην ΠΕ Καβάλας.

Το απόγευμα θα μεταβεί στην ΠΕ Ξάνθης, όπου θα επισκεφθεί τοπικές επιχειρήσεις.

Την Πέμπτη 30 Μαΐου, θα συναντηθεί με την Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Ξάνθης και ακολούθως θα παραβρεθεί στη θεμελίωση του 12θέσιου Δημοτικού Σχολείου Κάτω Νευροκοπίου.

Related posts

Π.Α.Μ.Θ: Σύσκεψη Μαρκόπουλου με Δημάρχους Καβάλας, Θάσου και Νέστου

editor

Αλεξανδρούπολη: Σύλληψη πέντε αλλοδαπών για εισαγωγή, λαθρεμπορία, μεταφορά, κατοχή και αποθήκευση όπλων

editor

Αλεξανδρούπολη: Εργαστήρι κεραμικής στην Δημοτική Βιβλιοθήκη

admin
18/10/2024 7:13