22 Ιουλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Δράμα: Συνελήφθησαν 2 διακινητές με 9 μη νόμιμους μετανάστες

Συνελήφθησαν την Τετάρτη (22-5-2024) σε περιοχές της Δράμας και της Ροδόπης, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Δράμας και Ροδόπης, δύο αλλοδαποί διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, τις πρώτες πρωινές ώρες στην Εθνική Οδό Ξάνθης – Δράμας, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κάτω Νευροκοπίου συνέλαβαν τον έναν διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, το όποιο έφερε πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας και να μεταφέρει παράνομα στο εσωτερικό της χώρας, τέσσερις (4) μη νόμιμους μετανάστες.

Στη δεύτερη περίπτωση, το μεσημέρι, συνελήφθη από αστυνομικούς των Τμημάτων Συνοριακής Φύλαξης Σαπών και Ιάσμου ο δεύτερος διακινητής, διότι οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο μετέφερε παράνομα στο εσωτερικό της χώρας, πέντε (5) μη νόμιμους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι και οι δύο διακινητές στερούνται άδειας ικανότητας οδήγησης.

Κατασχέθηκαν τα παραπάνω οχήματα, ένα ζεύγος πλαστών πινακίδων κυκλοφορίας και κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την  προανάκριση για τις δύο υποθέσεις ενεργούν τα Τμήματα Συνοριακής Φύλαξης Κάτω Νευροκοπίου Δράμας και Σαπών Ροδόπης.

Related posts

Τους ανεμόμυλους της Μελίας και το παρεκκλήσι του προφήτη Ηλία επισκέφτηκαν ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης

admin

FSRU Αλεξανδρούπολης: Ποια είναι η BlackRock που εμπλέκεται

editor

Αρχαία νομίσματα είχε στην κατοχή του ανδρόγυνο που συνελήφθη στη Δράμα

editor
22/07/2024 13:48