16 Σεπτεμβρίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία

Μια ανεπανάληπτη βραδιά με τη Miss Monique στο Bolivar Beach Club!

Στις 18 Μαΐου, το Bolivar φιλοξένησε την παγκοσμίως αναγνωρισμένη, Miss Monique. Γνωστή για τα δυναμικά σετ και τη σαγηνευτική παρουσία της, η διάσημη DJ και παραγωγός σε συνδυασμό με την ασυναγώνιστη ατμόσφαιρα του Beach Club, δημιούργησαν μια μουσική εμπειρία που θα μείνει αξέχαστη σε όλους όσους παρευρέθηκαν.

Η χαρισματική καλλιτέχνιδα από την Ουκρανία έχοντας συγκεντρώσει πάνω από 85 εκατομμύρια προβολές στο YouTube και χιλιάδες ακόλουθους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για το χαρακτηριστικό στυλ της, «έδωσε» στους επισκέπτες του Bolivar ένα αριστοτεχνικό σετ μελωδικής techno και progressive house, το οποίο τους κράτησε όρθιους μέχρι το πρωί.

Η ικανότητά της να διαβάζει τόσο καλά το παλμό του πλήθους κάνοντας τις κατάλληλες μουσικές επιλογές απογείωσαν την ενέργεια του κόσμου και σε συνδυασμό με το μαγευτικό σκηνικό του απόλυτου beach club το κατέστησαν ένα συναρπαστικό γεγονός που δεν θα ξεχαστεί σύντομα

Η εκδήλωση προσέλκυσε επίσης σημαντικές προσωπικότητες τόσο από τον καλλιτεχνικό όσο και από τον πολιτικό χώρο, που διασκέδασαν σε αυτή τη μεγαλειώδη γιορτή. Η παρουσία τους πρόσθεσε ένα επιπλέον επίπεδο κύρους στη βραδιά, αναδεικνύοντας τη στο social calendar.

Το event πλαισίωσαν άψογα οι «τοπικοί» DJs Nick Devon και Steph b2b Rezo ζεσταίνοντας το κοινό για τη headliner της βραδιάς.

Για όσους έχασαν την ευκαιρία, το buzz που έγινε στις 18 Μαΐου υποδηλώνει ότι η επερχόμενη σεζόν του Bolivar Beach Club θα είναι γεμάτη με εξίσου θεαματικές βραδιές και πολλές ακόμη αξέχαστες μουσικές εμπειρίες που αξίζει να είσαι εκεί!

   

Related posts

Εμβολιαστική δράση πραγματοποιήθηκε στην Ορεστιάδα

editor

Ν. Παναγιωτόπουλος: Κανονικά οι αποζημιώσεις στις μονάδες της Πολεμικής Αεροπορίας

editor

Θεσσαλονίκη: Εξιχνιάστηκε υπόθεση ληστειών σε βάρος οδηγών ταξί

editor
16/09/2024 21:54