19 Ιουνίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Περιβάλλον

Η 3η ATTICA GREEN EXPO έρχεται… κάνε την προεγγραφή σου τώρα!

Η μεγαλύτερη συνάντηση για το περιβάλλον επιστρέφει για 3η χρονιά! 

Η ATTICA GREEN EXPO, η έκθεση που έγινε θεσμός, δίνει και φέτος ιδιαίτερη σημασία στον εκπαιδευτικό της χαρακτήρα. Το όραμά μας, ο στόχος μας είναι να ευαισθητοποιήσουμε τους μικρούς μας φίλους και τη νέα γενιά για τα σημαντικά περιβαλλοντικά ζητήματα της εποχής μας.

Μαθητές από τα σχολεία των Δήμων που συμμετέχουν, οικογένειες και παιδιά μπορούν να μάθουν για το περιβάλλον παίζοντας, σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους που φιλοξενούν τα παιχνίδια και τις δραστηριότητες. 

Ανακύκλωση, πράσινη ανάπτυξη, κυκλική οικονομία και νέες τεχνολογίες, βρίσκονται στο επίκεντρο των Eco Panels που πραγματοποιούνται στο πλαίσιο της έκθεσης. 

Τι πρέπει να ξέρεις: 

  • ΠΟΤΕ; Από 29 Μαΐου έως και την 1η Ιουνίου 2024

Καθημερινά 09.00 – 19.00 

 

  • ΠΟΥ; Στο Ολυμπιακό Ακίνητο TAE KWON DO Παλαιού Φαλήρου
  • ΓΙΑΤΙ; Η φύση και το περιβάλλον χρειάζονται την αγάπη και το σεβασμό όλων μας και γνώση για τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να συνεισφέρουμε στην προστασία του

 

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΩ; Μόνο την προεγγραφή σου στο σχετικό link. Η έκθεση έχει ελεύθερη είσοδο και δωρεάν πάρκινγκ.

Related posts

Αυξάνει η Περιφέρεια ΑΜΘ τους πόρους που διαθέτει για τις εργασίες αποκατάστασης στις Καμάρες της Καβάλας

editor

Ομόφωνη απόφαση η αναγόρευση του Αρχιεπισκόπου Κύπρου σε Επίτιμο Δημότη Αλεξανδρούπολης. Ψέμα πως υπήρχαν σύμβουλοι που καταψήφισαν

editor

14 Μαΐου, η Αλεξανδρούπολη γιορτάζει την Ελευθερία της

admin
19/06/2024 17:38