25 Ιουλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Πολιτική Τοπικά Νέα

Συνάντηση Περιφερειάρχη Α.Μ.Θ. με τον Κ. Πιερρακάκη

Ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χριστόδουλος Τοψίδης υποδέχτηκε στο Νομαρχείο της Αλεξανδρούπολης τον Υπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού κ. Κυριάκο Πιερρακάκη.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης συζητήθηκαν εκτενώς οι προοπτικές του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, καθώς και η αναβάθμιση της παρεχόμενης εκπαίδευσης στους μαθητές και τις μαθήτριες όλων των βαθμίδων, με τον κ. Τοψίδη να δηλώνει την προθυμία της Διοίκησης να συνδράμει με κάθε διαθέσιμο τρόπο το έργο του Υπουργείου.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν επίσης: ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Σταύρος Κελέτσης, ο βουλευτής Έβρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Αναστάσιος Δημοσχάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας, Έρευνας και Νέας Γενιάς κ. Στέλιος Κατσογριδάκης, ο Διευθυντής του Γραφείου του Περιφερειάρχη κ. Βασίλης Μαυρίδης, ο Πρύτανης του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης κ. Φώτης Μάρης, η Προϊσταμένη Περιφερειακής Διεύθυνσης ΑΜΘ κ. Μαριγούλα Κοσμίδου και ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ ΝΔ Έβρου κ. Άκης Παρασκευόπουλος.

Related posts

Η Ορεστιάδα ετοιμάζεται πυρετωδώς για το Βαλκανικό πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης για αθλητές κι αθλήτριες έως 15 κι έως 19 ετών.

editor

Ν. Παναγιωτόπουλος: Δουλεύουμε διακριτικά, σεμνά και αποτελεσματικά – Ενισχύουμε τη φωνή της πατρίδας μας διεθνώς

editor

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρουσιάζει το πρώτο ενεργειακά «πράσινο» νησί της Μεσογείου

editor
25/07/2024 22:14