20 Ιουνίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Επίσκεψη μαθητών και καθηγητών του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Δράμας στον Αντιπεριφερειάρχη Δράμας κ. Μιχαήλ Μουρβετίδη

Την Τετάρτη 10 Απριλίου 2024, ώρα 10:00 π.μ., ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας κ. Μιχαήλ Μουρβετίδης δέχθηκε, στο Γραφείο του (Διοικητήριο Δράμας, 3ος όροφος) μαθητές και εκπαιδευτικούς του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Δράμας (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Δράμας).

Οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί ενημέρωσαν τον Αντιπεριφερειάρχη για τη δράση και τον σκοπό του σχολείου, το οποίο ανήκει στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Δράμας. Κύριος στόχος της διδασκαλίας είναι η εκμάθηση τεχνικών και επαγγελματικών δεξιοτήτων, μέσω της λειτουργίας διαφόρων εργαστηρίων, ενώ διδάσκονται και βασικά μαθήματα. Κύριο μέλημα του εκπαιδευτικού προγράμματος είναι ο κάθε μαθητής να κερδίσει, στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό, την αυτονομία του ανακτώντας την αξιοπρέπεια που του αξίζει.

Ακολούθησε μία εποικοδομητική συζήτηση, στην οποία οι καθηγητές έθεσαν στον Αντιπεριφερειάρχη τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Εργαστήριο και ιδιαίτερα, με την μεταφορά των μαθητών. Ο κ. Μουρβετίδης με παρέμβασή του, δρομολόγησε άμεσες λύσεις για τις δυσλειτουργίες αυτές.

Related posts

Τρία νέα γήπεδα στη Σαμοθράκη από την Ένωση «Μαζί για το Παιδί & την bwin (video)

editor

Η Εβρίτικη εταιρεία “DASTERI” τώρα και στο Δήμο Πύλης Τρικάλων!

editor

Έργα αγροτικής οδοποιίας 1,248 εκ. ευρώ για τους δήμους Σουφλίου και Ορεστιάδας

editor
20/06/2024 9:31