20 Απριλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία

Μια ακόμα διάκριση για την ONE AND ONLY PLAYGROUNDS

Η επιστημονική επιτροπή Αξιολόγησης των GREEK GREEN AWARDS 2024 ενέκρινε και τελικά επιβράβευσε την καλή πρακτική και απένειμε σε ειδική τιμητική εκδήλωση ΒΡΑΒΕΙΟ την εταιρεία ONE AND ONLY PLAYGROUNDS για το πράσινο προϊόν που προστίθεται στην πλούσια συλλογή διακρίσεων και καλών πρακτικών της εταιρείας.

Μετά την απονομή του βραβείου που πραγματοποιήθηκε σε ειδική τελετή την Παρασκευή 29 Μαρτίου στο εκθεσιακό κέντρο της Παιανίας η CEO της ONE AND ONLY PLAYGROUNDS, Κατερίνα Ρουκά, έκανε την ακόλουθη δήλωση: “Είμαστε όλοι χαρούμενοι και περήφανοι σ αυτήν την ομάδα που έχω την χαρά να διευθύνω,που σήμερα,για ακόμη μια φορά,κόποι μιας χρονιάς και προσπάθειες συλλογικές αναγνωρίζονται με ένα ακόμα βραβείο.

Η αποστολή μας αλλά και οι επενδύσεις μας έχουν στόχο και προσήλωση στην παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου που είναι προϋπόθεση στο ιδιαίτερα ανταγωνιστικό περιβάλλον που δραστηριοποιούμαστε αφενός,αφετέρου στις υψηλές προδιαγραφές που βάζουν όλοι όσοι συνεργάζονται μαζί μας.

Το “πράσινο προϊόν” για το οποίο σήμερα βραβεύτηκε η ομάδα μας,είναι μέθοδος καλής πρακτικής που σκοπό έχει ένα κόσμο καλύτερο για μας και για τα παιδιά μας, και που θα πρέπει να αποτελέσει φάρο συνείδησης για την συνέχεια,που σήμερα,όλοι όσοι καλούνται να σχεδιάσουν και να λάβουν αποφάσεις θα πρέπει να έχουν προτεραιότητα”

Και κατέληξε:

“Αφιερώνω αυτό το βραβείο στην υπέροχη οικογένεια μου και τους συνεργάτες μας,αλλά και σε εκείνους που έμπρακτα μας εμπιστεύονται όλα αυτα τα χρόνια που η ONE AND ONLY PLAYGROUNDS προσπαθεί για το καλύτερο.

Για μας η εξέλιξη και η συνέχεια της προσπάθειας μας είναι αέναη,διαρκής και μεθοδική”

Η ONE ONLY PLAYGROUNDS δημιουργήθηκε το 2020 σε μια προσπάθεια να προσφέρει στα μικρά παιδιά αλλά και στους γονείς χώρους αναψυχής και ξεκούρασης σε μια εποχή όπου το παιχνίδι και η επαφή με το εξωτερικό περιβάλλον κρίνονται πιο απαραίτητα από ποτέ.

Ειδικά μέσα στον αστικό ιστό, τα πάρκα και οι παιδότοποι θα πρέπει να αποτελούν την όαση των μικρών παιδιών αλλά και των γονιών τους καθώς δίνεται η ευκαιρία να ξεφύγουν και να βρεθούν σε έναν χώρο χαλάρωσης και παιχνιδιού με προτεραιότητα την ασφάλεια και τη δημιουργικότητα.

Η ONE AND ONLY PLAYGROUNDS δημιουργεί πρότυπα πάρκα για μικρά παιδιά με πρωτότυπα όργανα με μορφές ζώων, από υλικά φιλικά στα παιδιά. Τα όργανα είναι διαδραστικά και επιτρέπουν τη ταυτόχρονη χρήση σε πάνω από 1 παιδιά, φέρνοντας τα πιο κοντά και οξύνοντας τις κοινωνικές τους δεξιότητες.

Ακόμη, οι μορφές των ζώων μπορούν να δράσουν εκπαιδευτικά και να αποτελέσουν ευκαιρία για να έρθουν πιο κοντά με τα πλάσματα της Φύσης και τη βιοποικιλότητα. Η οπτική με την οποία αντιμετωπίζουμε την προμήθεια και εγκατάσταση του εξοπλισμού που εισάγει η εταιρεία μας επιδιώκει να παρουσιάσει, ως αποτέλεσμα, ένα μίγμα αφενός σύγχρονης θεώρησης ως προς το παιδικό παιχνίδι και αφετέρου αναβαθμισμένης ποιότητας.

Related posts

Ορεστιάδα: Επικοινωνιακό σόου Μαυρίδη, για σταθμό φόρτισης ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων που όμως ανήκει σε ιδιώτη!!!

editor

Εορτή Ευαγγελιστού Λουκά του Ιατρού προστάτου του Ιατρικού Συλλόγου Ροδόπης

editor

Σε «Εθνικός Ευεργέτης, Υποστράτηγος ε.τ. Ιάκωβος Τσούνης» θα μετονομαστεί δρόμος στην Αλεξανδρούπολη

editor
20/04/2024 19:15