20 Ιουνίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Συνάντηση των Αξιωματικών Αστυνομίας ΑΜΘ με τον αντιπεριφερειάρχη Δράμας

Γνωρίζεται ότι την Τρίτη 12 Μαρτίου 2024 αντιπροσωπεία της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Α.Μ.Θ., πραγματοποίησε στην Περιφερειακή Ενότητα Δράμας θεσμική συνάντηση με τον νέο Αντιπεριφερειάρχη Δράμας κ. ΜΟΥΡΒΕΤΙΔΗ Μιχαήλ.

Η αντιπροσωπεία απαρτίζονταν από τον Πρόεδρο της Ένωσής μας ΠΑΠΑΘΕΜΕΛΗ Άγγελο, τον Γενικό Γραμματέα ΝΤΕΛΗΓΙΑΝΝΗ Πέτρο, τον Β΄ Αντιπρόεδρο της Π.Ο.ΑΞΙ.Α, ΔΡΑΓΟΥΔΑΚΗ Αναστάσιο και το μέλος της Γραμματείας Γυναικών ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΟΥ Ελισσάβετ.

Από τους εκπροσώπους της Ένωσής μας, στο πλαίσιο της καθ’ολα εποικοδομητικής συζήτησης, έγινε ειδική μνεία των θεμάτων που απασχολούν την τρέχουσα περίοδο το συνδικάτο μας σε θεσμικό, οικονομικό και ασφαλιστικό επίπεδο.

Ακολούθως, τέθηκαν και τα ειδικότερα ζητήματα αστυνομικής φύσεως της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης και ιδίως της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας, με έμφαση στην ουσιαστική και έμπρακτη αναγνώριση του υψίστης εθνικής σημασίας αγώνα των Αστυνομικών για την γενικότερη διασφάλιση της τάξης, ασφάλειας και κοινωνικής ειρήνης των πολιτών.

Τέλος, ο Πρόεδρος της Ένωσής μας, επέδωσε στον κ. Αντιπεριφερειάρχη Δράμας τιμητική πλακέτα, με το έμβλημα της Ένωσης Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Related posts

Νέο κύμα ελέγχων για ανασφάλιστα οχήματα -Ποιοι θα χάσουν δίπλωμα και θα πληρώσουν πρόστιμο

admin

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Δύο νεκροί σε τροχαίο

editor

Παγκόσμια Ημέρα του Πατέρα

admin
20/06/2024 9:38