20 Απριλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Συνάντηση αντιπροσωπείας Αξιωματικών Αστυνομικών ΑΜΘ με το νέο Διευθυντή Ξάνθης

Γνωρίζεται ότι την 13-02-2024, αντιπροσωπεία της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης πραγματοποίησε λίγες ημέρες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, θεσμική – εθιμοτυπική συνάντηση στην Ξάνθη με τον νέο Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ξάνθης, Αστυνομικό Διευθυντή κ. ΡΙΖΟ Κωνσταντίνο .

Ο Πρόεδρος της Ένωσης ΠΑΠΑΘΕΜΕΛΗΣ Άγγελος, αρχικά ευχήθηκε κάθε επιτυχία στον νέο Αστυνομικό Διευθυντή, ο οποίος τυγχάνει μέλος της Ένωσής μας επί σειρά ετών και επιπλέον κατέχει πλήρη και βαθιά γνώση του συνόλου των ζητημάτων που καλείται να αντιμετωπίσει καθημερινά η Διεύθυνση Αστυνομίας Ξάνθης.

Στη συνέχεια επακολούθησε συζήτηση εφ’ όλης της ύλης με εστίαση στα κυριότερα θέματα αστυνομικού ενδιαφέροντος τα οποία επιζητούν άμεσης επίλυσης σε τοπικό και περιφερειακό επίπεδο, καθώς και στις σημαντικότερες διεκδικήσεις της Ομοσπονδίας μας.

Ο κ. Διευθυντής, αφού ευχαρίστησε την Ένωσή μας για τη διαχρονική συμβολή της στην αναβάθμιση του αστυνομικού λειτουργήματος και στην ανάδειξη και επίλυση των συνδικαλιστικών ζητημάτων, δήλωσε ότι προτίθεται να διατηρήσει τα υψηλά επίπεδα συνεργασίας με το συνδικαλιστικό κίνημα και ότι ο παράγοντας αστυνομικός διαδραματίζει κυρίαρχο ρόλο στις ενέργειες της Διοίκησης, κατά τη λήψη των αποφάσεων προς επίτευξη των σκοπών και των στόχων που έχουν τεθεί από τη φυσική και πολιτική ηγεσία.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν επίσης ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης ΝΤΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ Πέτρος , ο ταμίας ΓΙΑΓΚΟΥΖΙΔΗΣ Αναστάσιος, οι αντιπρόσωποι στην Π.Ο.ΑΞΙ.Α. ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ Νεκτάριος, ΠΟΥΛΙΟΣ Ιωάννης, ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ Ιωάννης και ΚΩΤΗΣ Κωνσταντίνος, ο εκπρόσωπος της Ένωσης μας στο συμβούλιο μεταθέσεων της Δ.Α. Ξάνθης ΑΠΑΛΑΓΑΚΗΣ Χαράλαμπος και το μέλος της Γραμματείας Γυναικών ΣΤΑΥΡΙΔΟΥ Αλεξία.

Η Ένωσή μας, με διάθεση και αγωνιστικότητα, θα συνεχίσει τις επαφές και δράσεις της, για την υπεράσπιση των υπηρεσιακών και λοιπών συμφερόντων των μελών της.

Related posts

ΝΔ: Τον Έβρο θα επισκεφθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης

admin

Κιμμέρια Ξάνθης: 42χρονος σκότωσε 46χρονο συγχωριανό του

editor

Αυξημένη περιβαλλοντική θωράκιση στο Σάος της Σαμοθράκης

editor
20/04/2024 19:12