24 Ιουλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Πολιτική Τοπικά Νέα

Επίσκεψη της Εκπροσώπου Τύπου της Ευρωομάδας της Νέας Δημοκρατίας, Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου, στον Έβρο

Την Περιφερειακή Ενότητα Έβρου θα επισκεφθεί αύριο Σάββατο, 10 Φεβρουαρίου 2024, ως επόμενο σταθμό της περιοδείας της «Από Άκρη σε Άκρη», η Εκπρόσωπος Τύπου της Ευρωομάδας της Νέας Δημοκρατίας και Ευρωβουλευτής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, κα Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου.

Το πρόγραμμα της Ευρωβουλευτού, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει και επίσκεψή της στις εγκαταστάσεις του νέου Μετρητικού και Ρυθμιστικού Σταθμού στην περιοχή Αμφιτρίτης του Δήμου Αλεξανδρούπολης, όπου θα ενημερωθεί εκτενέστερα για τη λειτουργία της πλωτής μονάδας αποθήκευσης και επαναεριοποίησης υγροποιημένου φυσικού αερίου (FSRU), καθώς και για τη συμβολή της στην ενεργειακή αναβάθμιση της χώρας αλλά και της ευρύτερης περιοχής. Η Ευρωβουλευτής θα μεταβεί επίσης και σε σημείο όπου πραγματοποιούνται οι εργασίες κατασκευής του νέου τμήματος του φράκτη στον Έβρο, στην ευρύτερη περιοχή του Σουφλίου.

Η κα Ασημακοπούλου, κατά την επίσκεψή της στην Αλεξανδρούπολη, την Ορεστιάδα και το Σουφλί, θα συναντήσει και θα συνομιλήσει με πολίτες, θεσμικούς φορείς, αλλά και στελέχη των τοπικών οργανώσεων της Νέας Δημοκρατίας.

Related posts

Νέος Διοικητής στη XII M/K ΜΕΡΑΡΧΙΑΣ ΠΕΖΙΚΟΥ “ΕΒΡΟΥ”

admin

Διδυμότειχο: Δεν θα λειτουργήσει φέτος η σχολή Ψυχολογίας στο Διδυμότειχο

editor

Εγκρίθηκαν 2 χρηματοδοτήσεις για έργα ύδρευσης στο Δήμο Σαμοθράκης

editor
24/07/2024 17:49