23 Ιουλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση για την κοπή πίτας του Επιμελητηρίου Έβρου

Σε μία κατάμεστη αίθουσα στο ξενοδοχείο Ramada Plaza Thraki, διοργανώθηκε η εκδήλωση για την εφετινή κοπή της βασιλόπιτας του Επιμελητηρίου Έβρου. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η εκδήλωση περιελάμβανε και μία σειρά βραβεύσεων προς επιχειρήσεις που έχουν διαγράψει αξιοσημείωτη πορεία, αλλά επίσης προσφέρθηκε και ένας απινιδωτής στην Πυροσβεστική Υπηρεσία της Ορεστιάδας κατόπιν ομόφωνης απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου.  

Στον χαιρετισμό του, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου κ. Χριστόδουλος Τοψίδης, σημείωσε ότι η νέα του πολιτική θέση – αυτή του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης – του δίνει τη δυνατότητα ακόμη περισσότερων διεκδικήσεων για τον επιχειρηματικό κόσμο του Έβρου και όλης της Περιφέρειας. Αναφέρθηκε στην Alexpo 2023 χαρακτηρίζοντας την επιτυχημένη καθώς και στην συμπλήρωση τριών χρόνων λειτουργίας της Δομής Στήριξης της Επιχειρηματικότητας «Light Hub» που λειτουργεί υπό την ευθύνη του Επιμελητηρίου.

Ο κ. Τοψίδης ανακοίνωσε ότι μέσα στο 2024 το κτίριο του Επιμελητηρίου Έβρου θα ενταχθεί σε πρόγραμμα ενεργειακής αναβάθμισης ώστε να γίνει ένα «Πράσινο Επιμελητήριο». 

Παράλληλα,  κάλεσε τους εκπροσώπους όλων των παριστάμενων φορέων να συνεργαστούν με την Ειδική Επιτροπή Ανασυγκρότησης του Έβρου υποβάλλοντας προτάσεις αναπτυξιακού χαρακτήρα για τον Έβρο. 

Μιλώντας σε προσωπικό επίπεδο και συγκινησιακά φορτισμένος, ο κ. Τοψίδης δήλωσε ότι δεν θα συμμετάσχει στις επικείμενες επιμελητηριακές εκλογές και ευχαρίστησε τα μέλη όλων των διοικητικών συμβουλίων, τους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες του Επιμελητηρίου για την 12ετή συνεργασία καθώς και τους Επίτιμους Προέδρους για την βοήθεια που του προσέφεραν κατά καιρούς. 

Από το βήμα της εκδήλωσης χαιρετισμούς απηύθυναν ο βουλευτής Έβρου της Νέας Δημοκρατίας Αναστάσιος Δημοσχάκης, ενώ οι Σταύρος Κελέτσης και Χρήστος Δερμεντζόπουλος απέστειλαν επιστολές λόγω κωλύματος, ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Βαγγέλης Πουλιλιός, οι Δήμαρχοι Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης, Σουφλίου Παναγιώτης Καλακίκος, Διδυμοτείχου Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου ΑΜΘ Στέλιος Μωραΐτης και ο επίτιμος πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου Νίκος Δαστερίδης,. 

Ωστόσο, εκτός από τα πολλά μέλη και φίλους του Επιμελητηρίου, το παρών στην εκδήλωση έδωσαν Αντιπεριφερειάρχες, Αντιδήμαρχοι, Πρόεδροι Επιμελητηρίων, εκπρόσωποι του Στρατού, της Πυροσβεστικής, της Αστυνομίας και του Λιμενικού, μέλη του Επιμελητηρίου Έβρου, ο Διοικητής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης και εκπρόσωποι φορέων, σωματείων και συλλόγων από όλο τον Έβρο. 

Οι βραβεύσεις

Για τις φετινές βραβεύσεις επιλέχθηκαν επιχειρήσεις με μακρά πορεία στο χρόνο από όλο τον Έβρο καθώς και κάποιες αναπτυσσόμενες: 

ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΜΕΝΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

DEKA NUTS ΔΕΛΗΠΟΥΛΙΟΣ ΑΕ

ΒΡΑΒΕΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

ΑΦΟΙ ΜΟΥΡΔΑΛΑ

ΒΡΑΒΕΙΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ/ΔΙΑΔΟΧΗΣ

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ «ΒΙΕΝΝΗ» (ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ)

ΒΡΑΒΕΙΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ/ΔΙΑΔΟΧΗΣ

ΒΑΡΤΑΝ – ΚΟΥΡΜΠΑΝΙΑΝ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε

ΒΡΑΒΕΙΟ ΠΟΛΥΕΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ

ΜΑΥΡΗΣ Α.Ε.

ΒΡΑΒΕΙΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

ΑΦΟΙ ΜΟΥΤΛΙΑ & ΥΙΟΙ Α.Ε.

ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

ΚΤΕΛ ΕΒΡΟΥ

ΒΡΑΒΕΙΟ ΠΟΛΥΕΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ

ΔΑΔΟΥΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ & ΣΙΑ ΟΕ

Related posts

Συνάντηση για το σχεδιασμό δράσεων για τον εορτασμό της συμπλήρωσης των 100 χρόνων από την ενσωμάτωση της Αλεξανδρούπολης στον εθνικό κορμό

admin

Θωρακίζεται η Σαμοθράκη – Νέο περιπολικό σκάφος με ειδικό υγειονομικό εξοπλισμό στο Λιμενικό Σώμα

editor

Νέο πρόγραμμα από το Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. του Δ.Π.Θ. με θέμα την διαχείριση κρίσεων

editor
23/07/2024 3:13