29 Μαΐου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Πολιτική Τοπικά Νέα

Παράταξη ΑΡΧΗ: Υποστήριξη της νεολαίας και ενίσχυση του τουριστικού προϊόντος του Δήμου Αλεξανδρούπολης

Η δημοτική παράταξη ΑΡΧΗ θέτει ως πρώτες προτεραιότητες στην πολιτική ατζέντα του νέου δημοτικού συμβουλίου την υποστήριξη της νεολαίας και την ενίσχυση του τουριστικού προϊόντος του Δήμου.

–        Μάθαμε με χαρά πριν δύο ημέρες ότι η Κομοτηνή ανακηρύχθηκε σε Εθνική Πρωτεύουσα Νεολαίας 2024. Μάλιστα είχε να ανταγωνιστεί τον Δήμο Ορεστιάδας που επίσης προκρίθηκε στους πέντε που διεκδίκησαν τον τίτλο. Δύο γειτονικοί δήμοι που τεκμηρίωσαν το ενδιαφέρον τους για την νεολαία.

Στην ΑΡΧΗ θέλουμε οι νέοι να έχουν λόγο και έκφραση για όσα συμβαίνουν στον τόπο μας. Θέλουμε να μπορούν να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους και να είναι ενεργοί πολίτες.

Προτείνουμε στο Δημοτικό Συμβούλιο, να ξεκινήσουν οι διεργασίες για σύσταση Δημοτικού Συμβουλίου Νέων του Δήμου Αλεξανδρούπολης. Η συμμετοχή των νέων στην τοπική πολιτική εξασφαλίζει την δημιουργικότητα και την τόλμη που χρειάζεται ένας σύγχρονος δήμος.

–        Προτείνουμε άμεσα να γίνει μια διεθνής πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την εκμίσθωση των Ιαματικών Λουτρών, από κάποιον μεγάλο και ισχυρό εξειδικευμένο φορέα τουρισμού. Είναι επιτακτική η ανάγκη να ζωντανέψει και να αναπτυχθεί όλη η περιοχή και να σταματήσει αυτή η καταστροφή μιας μοναδικής πλουτοπαραγωγικής πηγής που μαραζώνει.

Με υπευθυνότητα και σχεδιασμό, είμαστε αποφασισμένοι στην ΑΡΧΗ να υποστηρίξουμε κάθε πρωτοβουλία για την ανάπτυξη του Δήμου και την ενεργή συμμετοχή των νέων ανθρώπων.

Related posts

Αλεξανδρούπολη: Πολίτες ζητούν… ρύθμιση των φαναριών, γιατί σε κάποια σημεία ο συντονισμός είναι… επικίνδυνος!!!

editor

ΠΑΜΘ: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι της Λαϊκής Ενότητας

admin

Καταβολή επιδόματος τριτέκνων από τη Μητρόπολη Αλεξανδρούπολης

editor
29/05/2024 15:02