25 Ιουλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Πολιτική Τοπικά Νέα

Επίσκεψη Αρχηγού ΓΕΕΘΑ σε μονάδες σε Ροδόπη, Ξάνθη και Θεσσαλονίκη

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, ολοκλήρωσε χθες τη διήμερη επίσκεψή του σε σχηματισμούς και μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεωντης Βόρειας Ελλάδος, για την ανταλλαγή ευχών με το προσωπικό, με την ευκαιρία των αγίων ημερών των Χριστουγέννων και της έλευσης του νέου έτους.

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, συνοδευόμενος από τον διοικητή του Δ’ Σώματος Στρατού αντιστράτηγο Δημόκριτο Κωνσταντάκο, και τον διοικητή του Γ’ Σώματος Στρατού αντιστράτηγο Πάρι Καπραβέλο, αντάλλαξε ευχές στο στρατόπεδο «Ηλιόπουλου» στην Κομοτηνή, με προσωπικό της 29 Μηχανοποιημένης Ταξιαρχίας Πεζικού, της ΧΧΙ Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας, της Διοίκησης Ειδικού Πολέμου και της Φρουράς Κομοτηνής, στο στρατόπεδο «Παπαποστόλου» στην Γλαύκη με προσωπικό του 2ου Λόχου Βάσεως Εκπαιδεύσεως Επιχειρήσεων Ειδικών Δυνάμεων, στο στρατόπεδο «Αποστολίδη» στην Ξάνθη με προσωπικό του Δ’ Σώματος Στρατού και της Φρουράς Ξάνθης, στην έδρα του Γ’ Σώματος Στρατού στη Θεσσαλονίκη με προσωπικό της Φρουράς Θεσσαλονίκης.

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ ευχήθηκε σε όλους Χρόνια Πολλά, Καλή Χρονιά με υγεία και πρόοδο, και συνεχάρη το σύνολο του προσωπικού για τον ζήλο και τον επαγγελματισμό με τον οποίο επιτελεί την αποστολή του. Συνέστησε, δε, συνεχή εγρήγορση και επαγρύπνηση για την αντιμετώπιση των προκλήσεων και απειλών που αντιμετωπίζουν οι Ένοπλες Δυνάμεις.

Εξέφρασε επίσης, την απόλυτη εμπιστοσύνη του στην μαχητική και αποτρεπτική ικανότητα των Ενόπλων Δυνάμεων, οι οποίες είναι ικανές να παρέχουν το αίσθημα της ασφάλειας, ώστε η ελληνική κοινωνία να ευημερεί και να προοδεύει.

Σημειώνεται ότι ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ απένειμε την ηθική αμοιβή της «ευφήμου μνείας», σε προσωπικό το οποίο επέδειξε ιδιαίτερο ζήλο και αυταπάρνηση στις μεγάλες πυρκαγιές του Έβρου το προηγούμενο καλοκαίρι, αναδεικνύοντας το υψηλό επίπεδο ετοιμότητας, το αίσθημα ευθύνης, καθώς και την υποδειγματική αφοσίωση στο καθήκον, προβάλλοντας το έργο των Ενόπλων Δυνάμεων.

Related posts

Επιτάφιος στο προαύλιο των εκκλησιών – Το πρόγραμμα της Μεγάλης Εβδομάδας στους ναούς της Αλεξανδρούπολης

editor

Δωρεάν rapid test για Covid -19 στην ΠΕ Ροδόπης

editor

Στο Εθνικό Τυπογραφείο η προκήρυξη για 400 συνοριοφύλακες

admin
25/07/2024 23:04