10 Δεκεμβρίου, 2023
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Εξιχνιάστηκαν πέντε περιπτώσεις κλοπών στην πόλη της Αλεξανδρούπολης

Εξιχνιάστηκαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης πέντε περιπτώσεις κλοπών, εκ των οποίων δύο τετελεσμένες και τρείς σε απόπειρα, που διαπράχθηκαν την 14 και 15-11-2023 στην πόλη της Αλεξανδρούπολης.

Συνελήφθη την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου το βράδυ στην Αλεξανδρούπολη από τους ανωτέρω αστυνομικούς ένας ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένη κλοπή.

Ειδικότερα, έπειτα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων προέκυψε ότι ο δράστης κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα ενεργώντας από κοινού με άγνωστο συνεργό του που αναζητείται, εισήλθε σε δύο οικίες αφαιρώντας από το εσωτερικό τους χρηματικά ποσά, χρυσαφικά και τιμαλφή κατά περίπτωση, ενώ σε τρείς ακόμα περιπτώσεις διέρρηξε μία δίκυκλη μοτοσυκλέτα και επιχείρησε να διαρρήξει τρείς οικίες χωρίς να τα καταφέρει.

Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκαν στην κατοχή του δράστη διαρρηκτικά εργαλεία καθώς επίσης και μέρος των αφαιρεθέντων τα οποία κατασχέθηκαν προκειμένου να αποδοθούν στους δικαιούχους τους.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.

Related posts

Πυρετωδώς συνεχίζονται οι εργασίες καλλωπισμού και βελτίωσης σε τμήματα του οδικού δικτύου της Π.Ε. Καβάλας

editor

Συνεχίζονται οι διαδικασίας για τη δημιουργία Περιφερειακής Ενότητας Βορείου Έβρου

editor

Συνεδριάζει με 12 θέματα το Δ.Σ. Αλεξανδρούπολης

editor
10/12/2023 6:35