19 Ιουλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Πολιτική Τοπικά Νέα

Σοφία Κουρτίδου: Καλούμαστε να επιλέξουμε συνετά τους αντιπροσώπους μας, στοχεύοντας στη βελτίωση του ταλαιπωρημένου τόπου μας

Άνθρωπος με πλούσιο βιογραφικό και με ενεργό συμμετοχή στην τοπική κοινωνία.

Ο λόγος για την Σοφία Κουρτίδου, η οποία είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος Αλεξανδρούπολης στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου 2023 με την παράταξη “ΑΡΧΗ” του Σταύρου Σταυράκογλου.

Η δήλωση της Σοφίας Κουρτίδου:

“Έφτασαν οι μέρες για μία καθοριστική εκλογική διαδικασία για την Αλεξανδρούπολη.

Γι’ αυτό καλούμαστε όλοι οι ψηφοφόροι και υποψήφιοι να επιλέξουμε συνετά τους αντιπροσώπους μας, στοχεύοντας πάντα και απρόσκοπτα στη βελτίωση του ταλαιπωρημένου τόπου μας.

Ας κάνουμε όλοι μαζί τη νέα ΑΡΧΗ!!!”

Σπουδές

Η Σοφία Κουρτίδου είναι πτυχιούχος Φιλοσοφικής Σχολής, του Τμήματος Φιλοσοφίας Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας, Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ), κάτοχος διπλώματος Μεταπτυχιακών Σπουδών με τίτλο: «Φιλοσοφία» Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ), είναι φοιτήτρια και υποψήφια Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης (ΔΠΘ). Κατέχει πτυχίο στη Συμβουλευτική και Ψυχολογία του Mediterranean College.

Επίσης η κ. Κουρτίδου έκανε την πρακτική άσκηση στην Ψυχιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης.

Επαγγελματική εμπειρία:

Είναι αντιπρόεδρος του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου και ερευνήτρια στο Τμήμα Ιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών σε ασθενείς με χρόνια νοσήματα αναπνευστικού και ψυχικές επιπτώσεις.

Ήταν υπεύθυνη Διοργάνωσης του Φεστιβάλ για την Αγωγή του Παιδιού «Παιδιαδρομή», του Ινστιτούτου Ερευνών και Μελετών για την Αγωγή του Παιδιού (ΙΕΑΠ)  που πραγματοποιήθηκε 2-5 Σεπτεμβρίου 2011 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (Σ.Ε.Φ) στην Αθήνα.

Related posts

Ψηφίστηκαν οι διατάξεις για τη θωράκιση των ραδιοφώνων Έβρου και Ανατολικού Αιγαίου

editor

Αυτοεξόριστος Τούρκος δικαστής μιλά για το τέλος του Ερντογάν – Πως επηρεάζεται η Ελλάδα αν χάσει την εξουσία

editor

Δήμαρχος Ξάνθης: Ολοκληρώνουμε από τους πρώτους τον «έξυπνο» φωτισμό σε όλη την έκταση του Δήμου

editor
19/07/2024 11:49