24 Σεπτεμβρίου, 2023
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Έβρος: Συλλήψεις αλλοδαπών με κλεμμένα αυτοκίνητα από την Αττική

Συνελήφθησαν την 15-9-2023 το πρωί σε Επαρχιακή οδό του Έβρου, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών ένας αλλοδαπός και μία ημεδαπή, οι οποίοι επέβαιναν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο αλλοδαπός δράστης, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης, για το οποίο όπως διαπιστώθηκε είχε δηλωθεί κλοπή την 12-9-2023 σε αστυνομική υπηρεσία της Αττικής, ενώ έφερε και πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας. Κατασχέθηκαν το ανωτέρω όχημα προκειμένου να αποδοθεί στον ιδιοκτήτη του, οι πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας καθώς επίσης και μικροποσότητα ηρωίνης η οποία βρέθηκε στην κατοχή του αλλοδαπού δράστη. Ενεργείται προανάκριση από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.

Επίσης συνελήφθη την 15-9-2023 το μεσημέρι στην Εθνική οδό Ορμενίου – Αρδανίου, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού ένας αλλοδαπός, διότι εντοπίσθηκε να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης, ενώ για το όχημα διαπιστώθηκε ότι έχει δηλωθεί κλοπή την 10-09-2023 σε αστυνομική υπηρεσία της Αττικής. Κατασχέθηκε το ανωτέρω όχημα προκειμένου να αποδοθεί στον ιδιοκτήτη του. Ενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Τυχερού.

Related posts

Αγορά ρεύματος: Νέα τιμολόγια για όλους από 1ης Αυγούστου χωρίς τη ρήτρα αναπροσαρμογής

editor

Ροδόπη: Σύλληψη αλλοδαπού που προσέκρουσε σε περίφραξη οικίας με το αυτοκίνητό του

editor

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στην Αλεξανδρούπολη η 1η συνεδρίαση της Επιτροπής Παρακολούθησης για την έναρξη του νέου ΕΣΠΑ της Περιφέρειας ΑΜΘ 2021-2027

editor
24/09/2023 20:12