4 Οκτωβρίου, 2023
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Πολιτική Τοπικά Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης: Σε αγιασμό σχολείου στην Παλαγία Αλεξανδρούπολης

Στον αγιασμό του δημοτικού σχολείου στο χωριό Παλαγία στην Αλεξανδρούπολη για την έναρξη της φετινής σχολικής χρονιάς βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έχοντας στο πλευρό του τον υπουργό Παιδείας, Κυριάκο Πιερρακάκη.

Στον χαιρετισμό τους προς τους μαθητές ο πρωθυπουργός έστειλε το μήνυμα ότι «όσο μεγάλες κι αν είναι οι δυσκολίες δεν το βάζουμε κάτω».

«Πάντα κοιτάμε μπροστά και ξαναχτίζουμε καλύτερα αυτά που η μανία της φύσης κατέστρεψε» πρόσθεσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης προς τους μαθητές απο τους οποίους ζήτησε να του στείλουν ένα γράμμα με αυτά που θέλουν να γίνει στο σχολείο τους υποσχόμενος ότι θα τα κάνει πράξη.

Ο πρωθυπουργός είπε προς τους μαθητές ότι ο λόγος που επέλεξε να είναι μαζί τους ήταν «για να σηματοδοτήσω με την παρουσία μου ένα νέο ξεκίνημα το οποίο καλούμαστε όλοι να κάνουμε μετά από ένα εξαιρετικά δύσκολο καλοκαίρι όχι μόνο για τον Έβρο, αλλά συνολικά για όλη την πατρίδα».

Ειδικά, δε, για το σχολείο στην Παλαγία, το οποίο είχε υποστεί σημαντικές ζημιές στη μεγάλη φωτιά του καλοκαιρού στον Έβρο, ο κ. Μητσοτάκης έκανε λόγο για ένα «μικρό θαύμα» καθώς, όπως σημείωσε «ένα σχολείο που ήταν κατεστραμμένο ανοίγει πάλι τις πόρτες για μαθητές και δασκάλους, καλύτερο απ’ ό,τι ήταν πριν».

Related posts

Οικίσκους για τους άστεγους του Μικρού Δερείου υποσχέθηκε ο Πέτσας

editor

Βρέφος, πέντε παιδιά και τέσσερις ενήλικες Τούρκοι διασώθηκαν σε νησίδα στον Έβρο

editor

Στη Σαμοθράκη ο Κυριάκος Μητσοτάκης: “Θα έχετε δύο παιδίατρους από εκεί που δεν είχατε κανέναν”

editor
04/10/2023 16:07