20 Ιουνίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Ασφαλτικές εργασίες στο εθνικό, επαρχιακό και ορεινό οδικό δίκτυο αρμοδιότητας Π.Ε. Καβάλας

Σας ενημερώνουμε ότι κατόπιν αιτήματος της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας και του Αντιπεριφερειάρχη κου Αλέξη Πολίτη για αύξηση του οικονομικού αντικειμένου των εν εξελίξει εργολαβιών συντήρησης οδοστρωμάτων, εγκρίθηκε από την Οικονομική Επιτροπή η αύξηση των πιστώσεων κατά 111.700,00 € για το έργο συντήρησης του επαρχιακού οδικού δικτύου Ν. Καβάλας, κατά 111.387,00 € για το έργο ασφαλτικών εργασιών του εθνικού οδικού δικτύου Ν. Καβάλας και κατά 127.611,10 € για το έργο συντήρησης του οδικού δικτύου στη νήσο Θάσο.

Η αύξηση των πιστώσεων έρχεται σε συνέχεια των εκτενών εργασιών ασφαλτόστρωσης που διενεργήθηκαν το προηγούμενο διάστημα σε όλο τον Νομό Καβάλας, και θα βοηθήσει στην βελτίωση ακόμη περισσότερων σημείων του οδικού δικτύου Νομού Καβάλας, εξασφαλίζοντας την άνετη και ασφαλή μετακίνηση των κατοίκων και των επισκεπτών της περιοχής μας.

Περαιτέρω ενημερώνουμε ότι βρίσκεται σε εξέλιξη η διαγωνιστική διαδικασία (3η επαναδημοπράτηση) για το έργο: «Εργασίες συντήρησης στο επαρχιακό οδικό δίκτυο του ορεινού όγκου Ν. Καβάλας» προϋπολογισμού 1.000.000,00 €. Το έργο που αφορά σε εργασίες συντήρησης του οδοστρώματος και στη βελτίωση στοιχείων ασφαλείας σε τμήματα του Επαρχιακού Οδικού δικτύου του ορεινού όγκου του Νομού Καβάλας, θα βοηθήσει στην βελτίωση της επιφάνειας των οδοστρωμάτων, και της φθοράς του λόγω της κυκλοφορίας βαρέων οχημάτων από τα λατομεία της περιοχής και θα ωφελήσει τους δημότες, τους επαγγελματίες και τους επισκέπτες των ορεινών χωριών του Νομού μας, όπως ενδεικτικά του Κεχρόκαμπου, του Μακρυχωρίου, του Σκοπού, του Στενωπού, του Αγ.Κοσμά, του Διπόταμου κ.α..

Συνεχίζουμε με ακόμη περισσότερες παρεμβάσεις σε όλο το μήκος του οδικού μας δικτύου για την ασφαλή και την άνετη κίνηση των κατοίκων και των πιο απομακρυσμένων περιοχών.

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

 

ΑΛΕΞΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ

Related posts

Η Τουρκία εξέφρασε την ενόχλησή της για κοινές ασκήσεις Ελλάδας – ΗΠΑ με κέντρο την Αλεξανδρούπολη

editor

Ο κομβικός ρόλος της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και η ανοικοδόμηση του Έβρου στο επίκεντρο του συνεδρίου East Macedonia & Thrace Forum II

editor

Ο “Λέανδρος” φέρνει χιόνι και στην Θράκη – Σε ετοιμότητα ο δήμος Αλεξανδρούπολης

editor
20/06/2024 7:42