20 Ιουνίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Δήμος Κομοτηνής: Καθημερινό φαγητό σε 250 ευάλωτα άτομα

Ο Δήμος Κομοτηνής προφέρει καθημερινό φαγητό σε διακόσιους πενήντα ευάλωτους κατοίκους.. Ένα πιάτο στο τραπέζι, μέσω catering αλληλεγγύης.

Διακόσιοι πενήντα ωφελούμενοι, που στηρίζονται στην προσπάθεια και την έγνοια τριών εργαζομένων στο Κέντρο Σίτισης, ενός οδηγού και μιας οικογενειακής βοηθού του Προγράμματος Βοήθεια στο Σπίτι. Μια καθημερινή προσπάθεια που ξεκινά τη Δευτέρα και τελειώνει την Παρασκευή με «επιπλέον βοήθεια για το Σαββατοκύριακο», τη μόνη «ανάπαυλα» από την καθημερινή «καλημέρα», το «πώς είστε σήμερα», το «ορίστε το φαγητό σας». Βάζουν το πιάτο στο τραπέζι ατόμων ηλικιωμένων, ευάλωτων, ανήμπορων να μαγειρέψουν. Μια προσπάθεια, που όπως δήλωσε στο ertnews.gr εργαζόμενη του δήμου «ξεκίνησε το 2002 με είκοσι άτομα ωφελούμενους και είκοσι ένα χρόνια μετά έφτασε, λόγω των αυξημένων κοινωνικών αναγκών στα 250».

Related posts

ΕΚΛΟΓΕΣ 2019: Σε εξέλιξη με πολλά ευτράπελα οι επαναληπτικές εκλογές

admin

Πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός Αγίων Αναργύρων της Αλεξανδρούπολης

editor

Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης καθόλη τη διάρκεια του τριημέρου πραγματοποιεί με εξειδικευμένο συνεργείο και για λόγους πρόληψης απολυμάνσεις σε παιδικούς σταθμούς, στα σχολεία

admin
20/06/2024 8:36