20 Ιουνίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Ασφαλτικές εργασίες στο εθνικό δίκτυο αρμοδιότητας Π.Ε. Καβάλας

Σας ενημερώνουμε ότι στα πλαίσια του έργου ασφαλτικών εργασιών στο εθνικό οδικό δίκτυο αρμοδιότητας Π.Ε. Καβάλας, προϋπολογισμού 1.200.000,00 €, ολοκληρώνονται σήμερα οι εκτενείς εργασίες ασφαλτοστρώσεων στο τμήμα μεταξύ του κόμβου της εθνικής οδού Καβάλας – Ξάνθης (διασταύρωση του αεροδρομίου) έως και τη διασταύρωση Πέρνης. Οι εργασίες αφορούν την διάστρωση 17.000 τ.μ. νέου ασφαλτοτάπητα καθώς επίσης και την νέα διαγράμμιση σε όλο το τμήμα της παρέμβασης.

Η συγκεκριμένη παρέμβαση, που έρχεται σε συνέχεια της διάστρωσης 7.500 τ.μ. νέου ασφαλτοτάπητα στην υπ΄αρίθ. 2 εθνική οδό Καβάλας – Ξάνθης, στην είσοδο της Ν. Καρβάλης, της διάστρωσης 12.000τ.μ. νέου ασφαλτοτάπητα στο τμήμα στην εθνική οδό Καβάλας – Ξάνθης από την κόμβο της ΒΙ.ΠΕ., μέχρι τη διασταύρωσης της Πετροπηγής, και της διάστρωσης 15.000 τ.μ. στην 6ης επαρχιακή οδό μεταξύ του κόμβου της εθνικής οδού Καβάλας – Ξάνθης (διασταύρωση του αεροδρομίουκαι του κόμβου του αεροδρομίου, εξασφαλίζει την ασφαλή και άνετη κυκλοφορία των κατοίκων και των επισκεπτών μας στα ανατολικά του Νομού μας καθώς και την άνετη πρόσβαση στο αεροδρόμιο και στον λιμένα της Κεραμωτής.

Η Δ.Τ.Ε. της Π.Ε. Καβάλας και ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Αλέξης Πολίτης βρίσκονται σε στενή συνεργασία προκειμένου να συνεχιστούν οι εργασίες βελτίωσης του οδικού μας δικτύου με στόχο την ασφάλεια των οδηγών και των κατοίκων της Καβάλας και της Θάσου.

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

 

 

ΑΛΕΞΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ

Related posts

Δωρεάν μετρήσεις σακχάρου αίματος σε Αλεξανδρούπολη και Φέρες

editor

Ξεκίνησε η συγκέντρωση ηλίανθου στην Ορεστιάδα – Στα 500 ευρώ ανά τόνο η ελάχιστη εγγυημένη τιμή

editor

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες καθαρισμού των ρεμάτων σε Μάκρη και Δίκελλα

editor
20/06/2024 9:59