23 Ιουνίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Πολιτική

Ποιος θα χορέψει με τον Γιώργο Πατούλη;

Με κίνδυνο να χάσει την περιφέρεια Αττικής η Νέα Δημοκρατία ψάχνει αντικαταστάτη του Γιώργου Πατούλη για την υποψηφιότητα που θα στηρίξει στην Περιφέρεια Αττικής.

Στα πλαίσια των διερευνητικών διαδικασιών  που γίνονται, ο δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου επισκέφτηκε το πρωί το Μαξίμου και τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, άκουσε την πρόταση για τη στήριξη του από τη Νέα Δημοκρατία, έθεσε τους όρους του στον πρωθυπουργό και αποχώρησε, πράγμα που σημαίνει ότι με πλάγιο τρόπο ο δήμαρχος Γλυφάδας δεν αποδέχτηκε την στήριξη της Νέας Δημοκρατίας για την υποψηφιότητα στην Περιφέρεια.

Ο δεύτερος που κλήθηκε να λάβει την στήριξη να μπει στην κούρσα της διαδοχής είναι ο Νίκος Χαρδαλιάς, ο υφυπουργός Εθνικής  Άμυνας, γνωστός για την θητεία του στο υπουργείο πολιτικής προστασίας την περίοδο κορωνοϊού, πρώην δήμαρχος και γνώστης των αυτοδιοικητικών.

Παρόλα τα θέματα υγείας το μικρό χρονικό περιθώριο της προεκλογικής περιόδου που έχει απομείνει και σημαίνει εκ των πραγμάτων ότι οι υποψήφιοι θα πρέπει να πηγαίνουν σε όλες τις γιορτές, εκδηλώσεις, γάμους, πανηγύρια, να χορεύουν τσιφτετέλια, ζεμπεκιές, παραδοσιακούς χορούς, φαίνεται να είπε το ναι ανεξαρτήτως αν ο κόσμος (καίγεται) ή (πνίγεται).

Βρισκόμαστε στο τέλος της προεκλογικής περιόδου, και μπορεί για τους βουλευτές και τους υπουργούς να έχουν τελειώσει οι εκλογές και να μπορούν να κρατάνε χαμηλό προφίλ κάνοντας τα μπάνια τους απομονωμένοι από τα social για να μην τους παρεξηγήσει ο λαός, αλλά όλοι οι δήμαρχοι και οι υποψήφιοι δήμαρχοι, όλοι οι αιρετοί υποψήφιοι είναι σχεδόν κάθε βράδυ προσκεκλημένοι σε ένα πανηγύρι, σε ένα γάμο, σε μία εκδήλωση, πολλές φορές και σε δύο την ίδια ημέρα και σε τρεις που δεν μπορούν να αποφύγουν γιατί αλλιώς θα αποφύγουν τους ψηφοφόρους τους και την ψήφο αυτών.

Οποιοσδήποτε μπει απέναντι στον Γιώργο Πατούλη θα είναι αναγκασμένος να χορέψει τανγκό με έναν δύσκολο αντίπαλο. Αυτό είναι που κάνει τις υποψηφιότητες της τελευταίας στιγμής να μην αποδέχονται την στήριξη της Νέας Δημοκρατίας.

Υ.Γ. Την Δευτέρα τα νεότερα

του Γερονικολάκη Ανέστη

Πηγή: todaypress.gr

Related posts

Με φόντο τον Κεμάλ ο Κασσελάκης στην Πόλη

editor

Οι ρωσικές δυνάμεις έχουν καταλάβει το πυρηνικό εργοστάσιο Ζαπορίζια

editor

Συνεδριάζει την Πέμπτη το Περιφερειακό Συμβούλιο ΑΜ-Θ

editor
23/06/2024 17:33