26 Φεβρουαρίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Πακέτα βρεφικών ειδών σε 18 νέες μητέρες από τη Μητρόπολη Διδυμοτείχου

Με την παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνού, του Διευθυντού Τομέως Δικτύου Καταστημάτων της EUROBANK στη Βόρεια Ελλάδα κ. Γεωργίου Κηπουρού και του Διευθυντού Περιφερείας Αλεξανδρούπολης της ίδιας Τράπεζας κ. Δημ. Βαρδάκα, την Τρίτη 25 του μηνός Ιουλίου ε.έ., παρεδόθησαν σε 18 νέες μητέρες ή εγκυμονούσες πακέτα βρεφικών ειδών, σε μία δράση στήριξης της οικογένειας και αντιμετώπισης της υπογεννητικότητας στην παραμεθόριο. Τα πακέτα περιέχουν είδη ένδυσης, διατροφής, μικροεξοπλισμού και υγιεινής και καλύπτουν τις ανάγκες ενός βρέφους μέχρι της συμπληρώσεως έτους.

Το πρόγραμμα αυτό υλοποιείται από την Ιερά Μητρόπολη Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου με την σύμπραξη του Φιλανθρωπικού Οργανισμού της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών ʺΑΠΟΣΤΟΛΗʺ και της Τράπεζας EUROBANK A.E.

Ο Σεβασμιώτατος αφού ευχαρίστησε τους παρισταμένους εκπροσώπους της EUROBANK όσο και τον Γενικό Διευθυντή του Φιλανθρωπικού Οργανισμού της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών ʺΑΠΟΣΤΟΛΗʺ κ. Κων. Δήμτσα, απευθυνόμενος στους επωφελουμένους του Προγράμματος επεσήμανε την σκοπιμότητα του εγχειρήματος, την ιερότητα της ζωής και το καθήκον των γονέων για την σωστή διαπαιδαγώγηση των παιδιών τους.

Related posts

Α.Δημοσχάκης: “Μια νέα “πανεπιστημιούπολη” θα δημιουργηθεί στο Διδυμότειχο”

editor

Πώς δυο σχολεία στην Καβάλα έκαναν πράξη τον σεβασμό στη διαφορετικότητα του κάθε ανθρώπου

editor

Νέο μήνυμα από τη Γ.Γ.Π.Π. για τον κορωνοϊό

admin
26/02/2024 11:01