23 Φεβρουαρίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Δράμα: Σύλληψη τριών ατόμων που έπαιζαν τυχερά παιχνίδια σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος

Συνελήφθησαν την 19-7-2023 το βράδυ στη Δράμα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας τρία (3) άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί παιγνίων.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έλεγχο σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, κατά τη διάρκεια του οποίου κατελήφθη μία ημεδαπή, ως προσωρινά υπεύθυνη του καταστήματος, να έχει θέσει σε λειτουργία 16 ηλεκτρονικούς υπολογιστές που βρίσκονταν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο και στις οθόνες τους εμφανίζονταν παράνομα τυχερά παίγνια, στα οποία συμμετείχαν δύο ημεδαποί άνδρες.

Επιπλέον όπως διαπιστώθηκε η δράστιδα χειριζόταν κεντρικό υπολογιστή (server) του καταστήματος, για τον έλεγχο των παράνομων τυχερών παιγνίων. Κατασχέθηκαν κεντρικές μονάδες ηλεκτρονικών υπολογιστών και χρηματικό ποσό ενώ στη σχετική δικογραφία περιλαμβάνεται ακόμη ένας ημεδαπός, ιδιοκτήτης του καταστήματος, κατηγορούμενος για το ίδιο αδίκημα. Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας.

Related posts

Δήμος Αλεξανδρούπολης: Σε συνεργασία με τον Ερυθρό Σταυρό, Παράρτημα Αλεξανδρούπολης ξεκίνησε προληπτικά θερμομέτρηση όλων όσων εισέρχονται στο Δημαρχείο

admin

Το προεκλογικό πρόγραμμα του υποψηφίου Δημάρχου Αλεξανδρούπολης Παύλου Μιχαηλίδη

admin

Πού θα χτυπήσει «κόκκινο» ο υδράργυρος το Σαββατοκύριακο

admin
23/02/2024 4:53