13 Ιουνίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Ασφαλτικές εργασίες στο επαρχιακό οδικό δίκτυο αρμοδιότητας Π.Ε. Καβάλας

Σας ενημερώνουμε ότι στα πλαίσια των εκτενών εργασιών ασφαλτόστρωσης στο επαρχιακό οδικό δίκτυο Ν. Καβάλας και στα πλαίσια υλοποίησης του έργου: «Εργασίες συντήρησης οδοστρωμάτων σε τμήματα των υπ΄αρίθμ. 6, 8, 10, 11, 12 και 13 επαρχιακών οδών Ν. Καβάλας», προϋπολογισμού 1.200.000,00 €, ολοκληρώθηκε η ασφαλτόστρωση σε τμήμα επιφάνειας 3.500 τ.μ., επί της 10ης επαρχιακής οδού στην έξοδο της Κάριανης προς το Ορφάνι.

Επιπλέον ολοκληρώθηκε η ασφαλτόστρωση σε τμήμα επιφάνειας 6.300 τ.μ. επί της 10ης επαρχιακής οδού μετά την Νικήσιανη και στα όρια των Νομών Καβάλας – Σερρών. Όλες οι παρεμβάσεις ασφαλτοστρώσεων συνοδεύονται και από νέες διαγραμμίσεις.

Οι εργασίες θα συνεχιστούν με επιπλέον παρεμβάσεις σε τμήματα της 10ης επαρχιακής οδού μεταξύ Ελαιοχωρίου και Φωλεάς.

Τέλος σας ενημερώνουμε ότι μετά από όλες τις απαραίτητες ενέργειες των υπηρεσιών της Π.Ε. Καβάλας, βρίσκεται σε εξέλιξη ο διαγωνισμός για το έργο των ασφαλτοστρώσεων στο οδικό δίκτυο των ορεινών χωριών του Νομού Καβάλας, προϋπολογισμού 1.000.000,00 €.

Η συντήρηση του οδικού μας δικτύου και η ασφάλεια των οδηγών και των επισκεπτών μας αποτελούν προτεραιότητα της Διοίκησης και των υπηρεσιών της Π.Ε. Καβάλας.

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

 

ΑΛΕΞΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ

Related posts

Πώς αμείβεται η ημέρα του Αγίου Πνεύματος

admin

Ξεκίνησε η παράδοση στολών μάχης στους Αστυνομικούς της Αλεξανδρούπολης

editor

Η Έλενα Σώκου εκπρόσωπος τύπου της Ν.Δ. για τα Περιφερειακά ΜΜΕ

admin
13/06/2024 0:32