20 Μαΐου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Έβρος: Συνελήφθησαν 3 διακινητές οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της Χώρας μη νόμιμους μετανάστες

Συνελήφθησαν 3 διακινητές οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της Χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες

Συνελήφθησαν την Παρασκευή (30-6-2023) σε περιοχές του Έβρου και της Ξάνθης, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης και Ροδόπης,  τρεις διακινητές, εκ των οποίων δύο αλλοδαποί και μία ημεδαπή, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της Χώρας σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, τις πρώτες πρωινές ώρες στην Εθνική οδό Ορμενίου – Αρδανίου, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τυχερού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης συνέλαβαν τον έναν αλλοδαπό διακινητή,  διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ. Λεωφορείο και να μεταφέρει παράνομα στο εσωτερικό της Χώρας τρεις (3) μη νόμιμους μετανάστες.

Στη δεύτερη περίπτωση, το πρωί στην Εγνατία Οδό Ξάνθης – Καβάλας, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης συνέλαβαν τους άλλους δύο διακινητές, διότι τους εντόπισαν να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο και να μεταφέρουν παράνομα στο εσωτερικό της Χώρας πέντε (5) μη νόμιμους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι η δράστιδα – οδηγός του οχήματος, η οποία στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης, αρχικά δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα οδηγώντας επικίνδυνα, ενώ ακολούθως ακινητοποίησε το όχημά και συνελήφθη.

Κατασχέθηκαν τα ανωτέρω οχήματα και κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την  προανάκριση για τις δύο υποθέσεις ενήργησαν τα Τμήματα Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού και Ιάσμου.

Related posts

Δράμα: Επεστράφη στη Μονή Εικοσιφοίνισσας κλεμμένο Ευαγγελιστάριο του 10ου αι. – Η διαδρομή του μέχρι σήμερα

editor

Γιορτάζει σήμερα ο Άγιος Αρτέμιος, ο προστάτης της Ελληνικής αστυνομίας

editor

Ξάνθη: Σύλληψη για κατοχή λαθραίων τσιγάρων και λαθραίου καπνού

editor
20/05/2024 21:19