22 Ιουλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία

Στον Δήμο Φυλής ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης – Πάνω από 109,4 εκατ. ευρώ τα έργα και οι αναπτυξιακές δράσεις

Γ. Πατούλης: «Με χρηματοδοτικά προγράμματα και δράσεις συμβάλουμε προκειμένου η Φυλή την επόμενη πενταετία να γίνει η πόλη της προόδου και της ανάπτυξης»

Τον Δήμο Φυλής επισκέφθηκε χθες ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης, στο πλαίσιο των περιοδειών που έχει ξεκινήσει σε όλη την Αττική με στόχο να ενημερωθεί για την πορεία υλοποίησης σημαντικών έργων και υποδομών που υλοποιούνται με χρηματοδότηση της Περιφέρειας, ενώ ταυτόχρονα ενημερώθηκε για τις ανάγκες των τοπικών κοινωνιών.

Η Περιφέρεια Αττικής έχει χρηματοδοτήσει στην περιοχή του Δήμου Φυλής, κατά την τρέχουσα αυτοδιοικητική περίοδο, μέσω προγραμμάτων και χρηματοδοτικών εργαλείων (ΠΕΠ Αττικής, ίδιοι πόροι, κ.τ.λ.π.) έργα, με συνολικό προϋπολογισμό που ξεπερνά τα 109,4 εκατ. ευρώ. Πρώτος σταθμός του Περιφερειάρχη ήταν το μεγάλο αντιπλημμυρικό έργο προστασίας της ανατολικής λεκάνης της δημοτικής ενότητας Άνω Λιοσίων. Το έργο έχει προϋπολογισμό 15 εκατομμύρια € και είναι το μεγαλύτερο αντιπλημμυρικό έργο που εκτελείται στη Δυτική Αττική. Επίσης πραγματοποίησε επίβλεψη των εργασιών σε τρεις σύγχρονους βιοκλιματικούς βρεφονηπιακούς σταθμούς που χρηματοδοτούνται από το ΠΕΠ Αττικής και από ίδιους πόρους της Περιφέρειας και αναμένεται να παραδοθούν εντός του έτους προς χρήση. Συνολικά θα μπορούν να φιλοξενούν 276 παιδιά και έχουν συνολικό προϋπολογισμό 6,7 εκατ. ευρώ. Κεντρικός σταθμός της περιοδείας του ήταν το ενεργειακό πάρκο φυλής και οι εγκαταστάσεις του φωτοβολταϊκού πάρκου ισχύος 10 MW, το οποίο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) και είναι προϋπολογισμό 26 εκατομμυρίων €. Το έργο χαρακτηρίζεται ιδιαίτερης σημασίας, καθώς μέσα από συστηματική δουλειά του Περιφερειάρχη Γ. Πατούλη, του Δημάρχου Χ. Παππού και των εμπλεκόμενων φορέων έχει συσταθεί Ενεργειακή Κοινότητα και το φθινόπωρο θα μπορεί να δοθεί δωρεάν ρεύμα σε 1.900 ευάλωτες οικογένειες του Δήμου φυλής. Στη συνέχεια ο Περιφερειάρχης επισκέφθηκε το δημαρχείο όπου είχε την ευκαιρία να έχει διευρυμένη συνάντηση με τον δήμαρχο Χ. Παππού, τους αντιδημάρχους και όλα τα στελέχη του Δήμου. Στο πλαίσιο της περιοδείας του ο Γ. Πατούλης πραγματοποίησε επίσης επίβλεψη των εργασιών καταπτώσεων πρανών ρεμάτων προϋπολογισμό 2,4 εκατομμυρίων ευρώ. Ενώ ενημερώθηκε για την πορεία υλοποίησης ασφαλτοστρώσεων που υλοποιούνται σε όλο το δήμο Φυλής, συνολικού μήκους 152 χλμ, μέσω του Π.Δ.Ε και είναι συνολικού προϋπολογισμού 10 εκατ. ευρώ. Κατά την ολοκλήρωση της επίσκεψης του είχε την ευκαιρία να συναντηθεί σε κεντρικό καφέ της περιοχής με πολίτες και εκπροσώπους φορέων.

Τον κ. Πατούλη συνόδευαν κατά την περιοδεία του ο Δήμαρχος Φυλής Χ. Παππούς και ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής Λ. Κοσμόπουλος.

Κατά τη συνάντηση του με τους πολίτες σε κεντρικό καφέ της πόλης παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων οι κ. Κώτσηρας Γεώργιος- Βουλευτής Ν.Δ, Μπούρας Αθανάσιος- Βουλευτής Ν.Δ, Λιάκος Ευάγγελος- Υποψήφιος Βουλευτής, Πουλής Σταμάτιος- Υποψήφιος Βουλευτής, Καμπόλης Δημήτριος – Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος, Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, Μπουραΐμης Δημήτριος- Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος, Χιωτάκης Νικόλαος- Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Β.Τ, Μέλη Συλλόγου και Συλλογικοτήτων.

Δημαρχείο

Γ. Πατούλης: «Ο Δήμος Φυλής είναι ένα απέραντο εργοτάξιο. Σε συνεργασία με το δήμαρχο βάζουμε ισχυρά θεμέλια για ένα καλύτερο μέλλον»

Ο Περιφερειάρχης Γ. Πατούλης και τα στελέχη της Περιφέρειας είχαν θερμή υποδοχή στο δημαρχείο Φυλής. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του δημαρχείου, ο Χ. Παππούς καλωσόρισε το Γ. Πατούλη, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων: «Καλωσορίζουμε ένα καλό παλιό φίλο που είναι πάντα αρωγός στο δήμο μας. Είτε παλαιότερα ως Πρόεδρος της ΚΕΔΕ, είτε σήμερα ως Περιφερειάρχης Αττικής στηρίζει και συμβάλει στην υλοποίηση σημαντικών έργων που οδηγούν σε μια νέα εποχή το Δήμο Φυλής. Ο δήμος μας μέρα με τη μέρα αλλάζει και σε αυτή τη προσπάθεια έχουμε ένα μεγάλο υποστηρικτή και σύμμαχο την Περιφέρεια Αττικής, το Γ. Πατούλη, τους Αντιπεριφερειάρχες και τα στελέχη της Περιφέρεια. Τους ευχαριστώ θερμά για τη μέχρι σήμερα άψογη συνεργασία».

Από την πλευρά του ο Περιφερειάρχης Γ. Πατούλης ευχαρίστησε το Χ. Παππού τον οποίο χαρακτήρισε ως «αναμορφωτή» του δήμου και πρόσθεσε: «Ο δήμος Φυλής είναι ένα μεγάλο εργοτάξιο, στη Φυλή έχουμε σπάσει κάθε ρεκόρ έργων κι αυτό οφείλεται στη πολύ καλή συνεργασία που έχουμε με την άξια Διοίκηση Παππού που μελετά, διεκδικεί και πετυχαίνει. Την επόμενη πενταετία θα είναι η περιοχή της προόδου και της ανάπτυξης. Τα προγράμματα ανακύκλωσης και το ολοκληρωμένο σχέδιο για τη διαχείριση των απορριμμάτων στην Αττική, αποτελούν την καλύτερη απάντηση σε όσους ρωτάνε πότε θα κλείσει ο ΧΥΤΑ της Φυλής. Η συστηματική συνεργασία μας με το δήμο και τα στελέχη του, έχει αποδώσει σημαντικούς καρπούς και αυτό φαίνεται στην πράξη με τα εμβληματικά έργα και τις σημαντικές υποδομές που υλοποιούνται. Ενδεικτικό παράδειγμα αποτελούν:
• Το έργο αντιπλημμυρικής προστασίας της Ανατολικής Λεκάνης στα Α. Λιόσια προϋπολογισμού 15 εκατ. ευρώ.
• Το ενεργειακό πάρκο προϋπολογισμού 26 εκατομμυρίων € το οποίο μέσα από τη συστηματική συνεργασία μας έχει συσταθεί μια ενεργειακή Κοινότητα και το φθινόπωρο θα μπορεί να δοθεί δωρεάν ρεύμα σε 1900 ευάλωτες οικογένειες του Δήμου φυλής.
• Οι σύγχρονοι βιοκλιματικοί βρεφονηπιακοί σταθμοί που χρηματοδοτούνται από το ΠΕΠ Αττικής και ίδιους πόρους της Περιφέρειας και θα μπορούν να φιλοξενούν 276 παιδιά, με συνολικό προϋπολογισμό 6,7 εκατ. ευρώ.
• Τα έργα ασφαλτόστρωσης, που γίνονται σε όλο το Δήμο Φυλής μήκους περίπου 152 χιλ, συνολικού προϋπολογισμού 10 εκατ. ευρώ
Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο Περιφερειάρχης στην αξιοποίηση ευρωπαϊκών χρηματοδοτικών εργαλείων (ΥΜΕΠΕΡΑΑ) μέσω των οποίων εξασφαλίστηκαν δωρεάν για τους δήμους της Αττικής πάνω από 200 εκατ. ευρώ για την αγορά εξοπλισμού και ειδικών καφέ απορριμματοφόρων συλλογής βιοαποβλήτων.«Απορροφούμε πόρους από το ΕΣΠΑ, το Ταμείο Ανάκαμψης και από μια σειρά άλλα χρηματοδοτικά εργαλεία, για να υλοποιήσουμε σημαντικά έργα στο δήμο Φυλής και συνολικά στους δήμους της Αττικής». Ειδική αναφορά έκανε ο Περιφερειάρχης και στις παρεμβάσεις αστικής ανάπλασης , στην ανάπλαση της Λεωφόρου Φυλής, στην αποκατάσταση υδραυλικών έργων, στην ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς στο Δήμο Φυλής, στην αποχέτευση ακαθάρτων, στη διάνοιξη και κατασκευή οδών, στην ενεργειακή αναβάθμιση σχολικών υποδομών και δημοτικών κτιρίων, όπως το Δημαρχείο Φυλής, στην κατασκευή πεζογέφυρας και σε έργα βελτίωσης οδικής ασφάλειας.
«Δήμο πρότυπο που δεν αφήνει ούτε ένα ευρώ και ούτε ένα έργο να πάει χαμένο” χαρακτήρισε ο Λευτέρης Κοσμόπουλος τον Δήμο Φυλής υπογραμμίζοντας πως η άρτια δουλειά που γίνεται από την Διοίκηση Παππού με τη σημαντική συμβολή της Περιφέρειας και προσωπικά του Γ. Πατούλη, φαίνεται από το αποτέλεσμα. Καταλήγοντας ο Αντιπεριφερειάρχης ευχαρίστησε με θερμά λόγια τον Δήμαρχο, τους συνεργάτες του στο Δημοτικό Συμβούλιο αλλά και τις Υπηρεσίες του, για την άψογη συνεργασία σε όλους τους τομείς.

Στο δημαρχείο τον περιφερειάρχη συνόδευε ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής Λ. Κοσμόπουλος, ενώ παρέστη σύσσωμο το Δημοτικό συμβούλιο, οι αντιδήμαρχοι Μ. Οικονομάκης, Ε. Λιάκος, Γ. Αβράμης, ι. Μαυροειδάκος και Θ. Σχίζας, οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Ν. Χιωτάκης, Δ. Μπουραΐμης, Δ. Καμπόλης, Β. Καβαλάρη, ο Πατήρ Τίτου Χρήστος πρωτοσύγκελος Αγ. Κωνσταντίνου και ο Βουλευτής Μπούρας Αθανάσιος, οι υποψήφιοι Βουλευτές, Λιάκος Ευάγγελος, Πουλής Σταμάτιος, κ.α.

Δωρεάν Ρεύμα σε 1900 οικογένειες από το ενεργειακό Φωτοβολταϊκό πάρκο

Ο Γ. Πατούλης συνοδευόμενος από το Δήμαρχο Χ. Παππού, τον Αντιπεριφερειάρχη Λ. Κοσμόπουλο, στελέχη της Περιφέρειας και του Δήμου επισκέφθηκε το ενεργειακό πάρκο στη χωματερή Φυλής. Η εγκατάσταση των φωτοβολταϊκών χρηματοδοτείται μέσω του προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ), είναι ισχύος 10MW και έχει προϋπολογισμό 26.000.000 €. Όπως ενημερώθηκε ο Γ. Πατούλης το Φθινόπωρο θα έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες προκειμένου να παρέχεται δωρεάν σε 1900 οικογένειες δωρεάν ρεύμα. Μάλιστα ο Περιφερειάρχης εξέφρασε την ικανοποίηση του καθώς μέσα από το σχεδιασμό που έγινε, σε στενή συνεργασία με το δήμαρχο, συστήθηκε μια ενεργειακή κοινότητα και με το τρόπο αυτό εξασφαλίζεται η δωρεάν παροχή ηλεκτρικής ενέργειας σε 1900 οικογένειες. «Τίποτα δεν είναι τυχαίο, με σκληρή δουλειά και επιμονή, καταφέραμε μαζί με το Χ. Παππού να υλοποιήσουμε ένα σχέδιο το οποίο είναι μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα. Σύντομα ο χώρος αυτός δεν θα θυμίζει σε τίποτα ότι παλαιότερα φιλοξενούσε χωματερή. Σε αυτή τη κατεύθυνση θα συμβάλει και η ολοκλήρωση της ανάπλασης με παρεμβάσεις πρασίνου», σημείωσε ο Γ. Πατούλης.

Το μεγαλύτερο αντιπλημμυρικό έργο της Δυτικής Αττικής στο Δήμο Φυλής

Πρώτος σταθμός της περιοδείας του Περιφερειάρχη ήταν το έργο Αντιπλημμυρικής Προστασίας Ανατολικής Λεκάνης Δημοτικής ενότητας Α. Λιοσίων Δήμου Φυλής. Πρόκειται για το μεγαλύτερο αντιπλημμυρικό έργο στην Αττική και έχει προϋπολογισμό 15 εκατ. ευρώ. Το έργο έχει ξεκινήσει εδώ και δύο μήνες και αναμένεται να ολοκληρωθεί σε 18 μήνες. Ο Περιφερειάρχης ζήτησε από τον ανάδοχο και τα στελέχη των υπηρεσιών της περιφέρειας και του δήμου να είναι σε στενή συνεργασία προκειμένου να ολοκληρωθεί εντός χρονοδιαγραμμάτων η διαδικασία.

Σύγχρονοι βιοκλιματικοί βρεφονηπιακοί σταθμοί θα καλύπτουν σύντομα τις ανάγκες 276 παιδιών.

Ο Γ. Πατούλης επισκέφθηκε του τρεις σύγχρονους βιοκλιματικούς βρεφονηπιακούς σταθμούς που χρηματοδοτούνται από το ΠΕΠ Αττικής και αναμένεται να παραδοθούν εντός του έτους προς χρήση. Συνολικά θα φιλοξενούν 276 παιδιά και έχουν συνολικό προϋπολογισμό 6,7 εκατ. ευρώ. Ειδικότερα πρόκειται για τον βιοκλιματικό βρεφονηπιακό σταθμό ολοκληρωμένης φροντίδας στην θέση Δροσούπολη της Δημοτικής Κοινότητας Άνω Λιοσίων. Το έργο χρηματοδοτείται από το ΠΕΠ και έχει προϋπολογισμό 3.000.000 ευρώ. Θα φιλοξενεί 120 παιδιά και αναμένεται να εγκαινιαστεί τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Το βρεφονηπιακό σταθμό στη θέση Ζαΐτω που επίσης χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ με προϋπολογισμό 2,1 εκ. ευρώ. Είναι χωρητικότητας 100 θέσεων και αναμένεται να λειτουργήσει και αυτός από το Σεπτέμβριο. Τέλος ο βρεφονηπιακό σταθμό ολοκληρωμένης φροντίδας του Ζεφυρίου είναι προϋπολογισμού 1,5 εκ. ευρώ, θα καλύψει τις ανάγκες 56 παιδιών και αναμένεται να είναι έτοιμος εντός του έτους. «Επισκεφθήκαμε τρεις από τους σημαντικότερους βιοκλιματικούς κατασκευασμένους Παιδικούς Σταθμούς, που υλοποιούνται με χρηματοδότηση της Περιφέρειας. Τι σημαίνει αυτό; Δυνατότητα στις μητέρες, στους εργαζόμενους γονείς, στις μονογονεϊκές οικογένειες, να φιλοξενούνται τα παιδιά τους στους καλύτερους βρεφονηπιακούς Σταθμούς που έχουν κατασκευαστεί σε όλη την Ελλάδα», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Ο Περιφερειάρχης επιθεώρησε και τις εργασίες άρσης καταπτώσεως πρανών ρεμάτων στην περιοχή Χασιά, ενώ ενημερώθηκε από τον κ. Κοσμόπουλο και για την Περιφερειακή του Αιγάλεω και την συνέχιση του σημαντικού έργου σύνδεσης της με τον Δήμο Αχαρνών. Τέλος ενημερώθηκε και για το εκτεταμένο πρόγραμμα υλοποίησης ασφαλτοστρώσεων σε όλη την επικράτεια του δήμου. Συνολικά οι ασφαλτοστρώσεις στο δήμο Φυλής είναι προϋπολογισμού 10 εκατ. ευρώ.

Ο Περιφερειάρχης στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην περιοχή είχε την ευκαιρία να συναντηθεί σε κεντρικό Καφέ του Δήμου Φυλής με πολίτες και εκπροσώπους φορέων. Ο Γ. Πατούλης κατά το σύντομο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στη συστηματική δουλειά που γίνεται από τα στελέχη της Περιφέρειας και τη στενή συνεργασία που έχει αναπτυχθεί με το δήμαρχο προκειμένου να γίνει καλύτερη διαχείριση των ζητημάτων που απασχολούν τους πολίτες.

Δείτε σχετικό βίντεο στο παρακάτω link:

https://youtu.be/iPvPxA8Cly4

ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΕΣ ΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΦΥΛΗΣ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ

1. Παράδοση ειδικού εξοπλισμού συλλογής βιοαποβλήτων, 3 απορριμματοφόρων συλλογής στερεών αποβλήτων και 693 καφέ κάδων (ΕΔΣΝΑ)

2. Ενεργειακή αναβάθμιση αυτοτέλεια και ανάπτυξη συστημάτων ΑΠΕ δημοτικών κτιρίων, σχολικών συγκροτημάτων-οδών κ.λ.π με σκοπό την ελαχιστοποίηση ενεργειακού κόστους για το δημοτικό διαμέρισμα Φυλής, 2.575.505,92 €

3. Παρεμβάσεις αστικής ανάπλασης στον Δήμο Φυλής (αστικές αναπλάσεις), 2.300.000 €

4. Ανάπλαση Λεωφόρου Φυλής, 4.981.000 €

5. Συντήρηση οδών Δήμου Φυλής 998.000,00 € (ΠΕΕ)

6. Επείγοντα έργα αποκατάστασης υδραυλικών έργων και οδοποίιας στις περιοχή Λίμνη, Ζωφριά και Λίμνη Άνω Λιοσίων 5.000.000,00 € (ΠΕΕ)

7. Επείγουσες εργασίες αντιπλημμυρικής προστασίας και αποκατάσταση ζημιών στις πληγείσες από τις πλημμύρες της 22ης Οκτωβρίου 2015 περιοχές του Δήμου Φυλής 5.000.000,00 € ( ΠΕΕ )

8. Ανάδειξη πολιτιστικής κληρονομιάς στο Δήμο Φυλής 1.790.000,00 € (ΠΕΕ)

9. Αποχέτευση ακαθάρτων Δημοτικής Ενότητας Φυλής στο Δήμο Φυλής 2.600.000,00 € (ΠΕΕ)

10. Διάνοιξη, Κατασκευή και Συντήρηση Διαφόρων οδών του Δήμου Φυλής 3.500.000,00 € (ΠΔΕ)

11. Ενεργειακή αναβάθμιση αστικού ηλεκτροφωτισμού και ηλεκτροφωτισμού δημοτικών κτιρίων της Δ.Ε. Άνω Λιοσίων και της Δ.Ε. Ζεφυρίου του Δήμου Φυλής 2.935.337,92€ (ΠΕΕ)

ΕΚΤΕΛΟΥΜΕΝΑ

1. Αντιπλημμυρική προστασία ανατολικής λεκάνης Δ.Ε. Άνω Λιοσίων Δήμου Φυλής, 14.915.000 €

2. Ενεργειακή αναβάθμιση Δημαρχείο Δήμου Φυλής στα Άνω Λιόσια, 482.645€ (πόροι από ΕΣΠΑ-ΠΕΠ Αττικής)

3. Ανέγερση βρεφονηπιακού σταθμού ολοκληρωμένης φροντίδας στο Κ.Φ. 116Β θέση Ζαϊτώ Δ.Κ. Φυλής του Δήμου Φυλής, 2.159.000€ (πόροι από ΕΣΠΑ)

4. Ανέγερση βρεφονηπιακού σταθμού ολοκληρωμένης φροντίδας θέση Δροσούπολη Δ.Κ. Άνω Λιοσίων του Δήμου Φυλής, 3.000.000€ (πόροι από ΕΣΠΑ)

5. Ανέγερση βρεφονηπιακού σταθμού ολοκληρωμένης Φροντίδας Δ.Κ. Ζεφυρίου, 1.562.601,62 € (σε τελικό στάδιο)

6. Κατασκευή πεζογέφυρας οικισμού Γεννηματά (οδοποιία), 700.000 €

7. Μελέτες για το έργο ευρείας ανάκαμψης Δ.Κ. Άνω Λιοσίων – Δυτική Περιφερειακή Αιγάλεω Γ΄ τμήμα, 1.147.000 €

8. Ενεργειακή αναβάθμιση Δημαρχείου Άνω Λιοσίων, 482.645 € (πόροι ΠΕΠ Αττικής-ΕΣΠΑ)

9. Εργασίες άρσης καταπτώσεων πρανών ρεμάτων Περιφέρειας Αττικής (μέρος του έργου «Άρση επικινδυνοτήτων Δυτικής Αττικής», 2.949.600€ με ΦΠΑ)

10. Συντήρηση οδικού δικτύου, 10.000.000€ (πόροι Π.Δ.Ε.)

11. Ενεργειακό πάρκο Φυλής-Εγκατάσταση φωτοβολταϊκών ισχύος 10MW στη χωματερή Φυλής, 26.000.000 €

12. Σύνδεση δικτύου ΒΙΟΠΑ με υφιστάμενο δίκτυο Άνω Λιοσίων 4.420.000€

ΥΠΟ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΣΗ

1. Έργα βελτιώσεων οδικής ασφάλειας στην λεωφόρο ΝΑΤΟ & Μεγάλου Αλεξάνδρου, 10.000.000€

Να σημειωθεί ότι σύντομα θα προχωρήσει η σύναψη προγραμματικής σύμβασης με τον Δήμο Φυλής για το έργο «Προμήθεια υλικών και εξοπλισμού για τον εκσυγχρονισμό, την αποκατάσταση φθορών και τη λειτουργική αναβάθμιση των προαύλιων χώρων του συνόλου των σχολείων του Δήμου Φυλής και απόδοση προς την χρήση αυτών σύμφωνα με τα ισχύοντα πρότυπα ασφαλείας και προσβασιμότητας», 7.440.000 €.

photo-fyli-1-1000x667

 

photo-fyli-2-1000x667

 

photo-fyli-3-1000x667
photo-fyli-4-1000x667
photo-fyli-5-1000x667

 

photo-fyli-6-1000x667
photo-fyli-7-1000x667

 

photo-fyli-8-1-1000x667

 

photo-fyli-9-1000x667

 

photo-fyli-10-1000x667

 

photo-fyli-12-1000x667

 

photo-fyli-13-1000x667

 

photo-fyli-14-1000x667

Related posts

Ιερά Μητρόπολη Αλεξανδρούπολης: Καταβολή επιδόματος τρίτου τέκνου

editor

Ναυάγιο στην Πύλο: Στον εισαγγελέα οι 9 διακινητές – Στη Μαλακάσα μεταφέρονται διασωθέντες, αγωνία για αγνοούμενους

editor

Η χαρά του παιδιού! Δύο νέες παιδικές χαρές απέκτησε το νησί της Σαμοθράκης (φωτο)

editor
22/07/2024 13:42