18 Ιουλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Κοινή δράση του Δήμου και του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών

«Ενημερωτικό περίπτερο διανομή έντυπου υλικού την 26η Ιουνίου- Παγκόσμια Ημέρα Κατά Των Ναρκωτικών». Εκπρόσωποι του προσωπικού του Γενικού Νοσοκομείου Διδυμοτείχου, θα βρίσκονται την 26η Ιουνίου 2023 από τις 09:30π.μ-13:30μ.μ στο ενημερωτικό περίπτερο που θα έχει στηθεί μπροστά στο  Δημαρχείο Διδυμοτείχου, για να διανείμουν έντυπο υλικό που αφορά στην πρόληψη κι αντιμετώπιση του κοινωνικού φαινομένου της χρήσης και κατάχρησης ναρκωτικών. Η δράση αποτελεί συνεργασία του Γενικού Νοσοκομείου Διδυμοτείχου και του Δήμου Διδυμοτείχου.

  • Στόχος αυτής της συνεργασίας είναι να ενημερωθούν, να ευαισθητοποιηθούν και να αφυπνιστούν όλοι οι πολίτες που θα περάσουν και θα σταματήσουν εκείνη την μέρα στο ενημερωτικό περίπτερο που θα υπάρχει μπροστά στο Δημαρχείο Διδυμοτείχου. Το υλικό που θα διανεμηθεί αφορά σε τρεις φορείς που εργάζονται πανελληνίως και παγκοσμίως για την πρόληψη και την αντιμετώπιση των ναρκωτικών ο καθένας με την προσέγγιση που γνωρίζει: 1) Κέντρο Πρόληψης Κατά των Ναρκωτικών(ΟΚΑΝΑ)
  • Κέντρο Εξαρτημένων από το Αλκοόλ, Ναρκωτικό, Τζόγο και Διδίκτυο «ΌΑΣΙΣ» (Πρόγραμμα Δώδεκα Βημάτων των Ανωνύμων Ναρκομανών)
  • Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕΘΕΑ)

Πρόκειται για το πρώτο κομμάτι δράσεων των δύο φορέων για την πρόληψη κι αντιμετώπιση των ναρκωτικών και από τον Σεπτέμβριο του 2023 θα ακολουθήσουν κι άλλες βιωματικές δράσεις σχετικές.

Related posts

Μαχητικά αεροσκάφη “έσκισαν” τον ουρανό της Θράκης (video)

editor

Αντ. Γκουτέρες για τη Διεθνή Ημέρα Μνήμης Θυμάτων Ολοκαυτώματος: “Η σιωπή μπροστά στο μίσος είναι συνενοχή”

editor

Φωτιά πάνω από το δάσος της Δαδιάς: Κινητοποίηση πυροσβεστικών δυνάμεων

editor
18/07/2024 16:53