11 Δεκεμβρίου, 2023
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Πολιτική Τοπικά Νέα

Αν. Δημοσχάκης: Προαπαιτούμενο για την ανάπτυξη του Έβρου είναι η ασφάλεια και η άμυνα όπως εξασφάλισε η κυβέρνηση της ΝΔ και θα συνεχίσει να το πράττει

Οι επικείμενες εθνικές εκλογές, το τουρκικό προξενείο στην Κομοτηνή και οι προσδοκίες για τον Έβρο αποτέλεσαν τους θεματικούς άξονες στη συνέντευξη που παραχώρησε την Τρίτη (13/6) στο Δελτίο Ειδήσεων της ΔΕΛΤΑ Τηλεόραση ο Υποψήφιος Βουλευτής Έβρου της ΝΔ κι Επίτιμος Αρχηγός της Αστυνομίας, Αν.Δημοσχάκης.

Ειδικότερα ανέφερε ότι:

– Το Τουρκικό Προξενείο στην Κομοτηνή, δεν μένει πιστό στην τήρηση των διεθνών κανόνων όπως αυτά εκπορεύονται από την Σύμβαση της Γενεύης Ο.Η.Ε του 1965 που προβλέπει αυστηρώς τα καθήκοντα & την αποστολή των προξενικών αρχών ανά τον κόσμο!!
– Με την στάση του στις εθνικές εκλογές της 21η Μαΐου, είναι εμφανές ότι παραβίασε τον σχετικό διεθνή κανονισμό!!
– Η στάση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ σε αυτό το γεγονός, είναι ατυχής και υποκρύπτει μία κομματική εμμονή!!
– Η σημερινή (14/6) παρουσία στο Ν.Έβρου δυο εκλεκτών- μέχρι τώρα- Υπουργών, Ν.Δένδια & Ν.Παναγιωτόπουλου, καθώς & του δραστήριου βουλευτού Δ.Καιρίδη, αποτελεί πράξη υψηλού πολιτικού & εθνικού συμβολισμού για το Νομό!
– Ταυτόχρονα υπενθυμίζει & υπογραμμίζει εκ νέου την θέση προτεραιότητας που κατέχει η ευαίσθητη περιοχή του Έβρου & της Θράκης στην ατζέντα της Ν.Δ.
– Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας με Κυβερνήτη τον Κυριάκο Μητσοτάκη θα συνεχίσει και την επόμενη τετραετία να υπηρετεί την άμυνα & την ασφάλεια του Έβρου, εξασφαλίζοντας την πολύπλευρη θωράκισή του & προκοπή του!!
– Η κάλπη της 25ης Ιουνίου, θα επισφραγίσει την πανηγυρική νίκη της Ν.Δ, που πέτυχε στον πρώτο γύρο των εθνικών εκλογών!

Μπορείτε να ακούσετε ολόκληρη την συνέντευξη εδώ :

Related posts

“Εμπόδια” στην προετοιμασία των αγωνιστικών τμημάτων εν όψει Πανελλήνιων αγώνων

editor

Σύλληψη ατόμου για πλαστογραφία

admin

Κορωνοϊός – Κεραμέως: Δεν αποκλείεται και φέτος επέκταση του σχολικού έτους

editor
11/12/2023 18:46