19 Απριλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο 5ος Αγώνας Κάστρου Διδυμοτείχου

Με τεράστια επιτυχία , καθώς οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις 1.000 , πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 27 Μαΐου , ο 5ος Αγώνας Κάστρου Διδυμοτείχου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι φέτος έλαβαν χώρα τρεις διαφορετικές διαδρομές: 1) Αγώνας Α.Μ.Ε.Α 2) Αγώνας 900 μέτρων ( Παιδικό ) και 3) Αγώνας 5.000 μέτρων ( Ενηλίκων).

Την εκκίνηση για τον Αγώνα ενηλίκων την έδωσε ο Διοικητής της XVI Μ/Κ ΜΠ Διδυμοτείχου Κωνσταντίνος Καραμανίδης τον οποίο ευχαριστούμε θερμά τόσο για την συμμετοχή του ως δρομέας όσο και για την πολύτιμη συμβολή του στην διεξαγωγή του συγκεκριμένου θεσμού.

Ο «Αγώνας Κάστρου Διδυμοτείχου» πλέον αποτελεί θεσμός για την πόλη μας αφενός διότι προσελκύει εκατοντάδες επισκέπτες από διάφορες περιοχές της Ελλάδος και αφετέρου στοχεύει στην ενίσχυση των αθλητικών δραστηριοτήτων που έχουν σημαντικό αντίκτυπο στην πνευματική , σωματική και ψυχολογική ανάπτυξη του εκάστοτε πολίτη.

Ευχαριστούμε θερμά την XVI Μ/Κ ΜΠ Διδυμοτείχου, τους συλλόγους της πόλης μας αλλά και της ευρύτερης περιοχής, τον «Ερυθρό Σταυρό-Τοπικό Τμήμα Διδ/χου», το Αστυνομικό Τμήμα Διδυμοτείχου, την εθελοντική ομάδα «αποΔΙΔω», τους χορηγούς και επαγγελματίες της πόλης μας, τα αθλητικά σωματεία καθώς επίσης και τους εκατοντάδες αθλητές/τριες μικρούς/ες και μεγάλους/ες που έδωσαν μια δυναμική παρουσία στο εν λόγω αθλητικό δρώμενο.

Οι νικητές/τριες στα 5.000 μέτρα ήταν:

ΓΥΝΑΙΚΕΣ
1) Ευαγγελία Γιαλαματζή
2) Βάγια Μέγα
3) Κωνσταντίνα Στεργίου

ΑΝΔΡΕΣ
1) Χαράλαμπος Φαρδέλος
2) Παναγιώτης Τσολάκης
3) Δημοσθένης Τσίκλης

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας το επόμενο έτος. Σας ευχαριστούμε θερμά.

Related posts

Δωρεάν rapid test για Covid -19 στην ΠΕ Ροδόπης

editor

Κατέληξε ο Βασίλης Καρράς

editor

Έβρος: Που μπορείτε να κάνετε rapid test σήμερα – Τι έδειξαν τα αποτελέσματα του ΕΟΔΥ

editor
19/04/2024 2:12