19 Απριλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Πολιτική Τοπικά Νέα

Οσμή σκανδάλου στο Δήμο Αλεξανδρούπολης

Αποκαλύψεις του πρώην δημάρχου Αλεξανδρούπολης Ευάγγελο Λαμπάκη

Φέρτε μας κύριε επικεφαλής της διοικούσας από την αρχή σωστά την προκήρυξη για την “όποια” επένδυση του ιχθυοτροφείου, προσθέστε μέσα και τον όρο για τη δέσμευση της (όποιας) εταιρίας για τις θέσεις εργασίας από τον τόπο μας και αύριο το πρωί, το ψηφίζουμε.

Ο Βαγγέλης Λαμπάκης και όλοι εμείς στην παράταξη μας επιδιώκουμε τη δημιουργία επενδύσεων.
ΟΜΩΣ!!!

1. Με λύπη μας διαπιστώσαμε και σας αποκαλύπτουμε ότι η εν λόγω εταιρία που θέλει να επενδύσει στην Άνθεια, δεν έχει δύο ιχθυοκαλλιέργειες στη Νέα Ζηλανδία, αλλά απλά διαφημίζει στη σελίδα της ότι ΘΑ τις δημιουργήσει, όπως επίσης ΘΑ δημιουργήσει και μία στην Αλεξανδρούπολη και ότι απλά δεν παράγει στη Νέα Ζηλανδία Σολομό.
Με απλά λόγια…. δεν έχει καμιά δραστηριότητα, όπως λανθασμένα μας ενημέρωσε ο επικεφαλής της διοικούσας.
2. Η εταιρία έχει δηλώσει ως διεύθυνση του μοναδικού μετόχου της στη ROOT (PLAZ 4, 6039 ROOT D4 SWITZEZLAND) της Ελβετίας που αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα της (https://www.impactmarine.ch/ ).
Όμως στο ROOT και στη συγκεκριμένη τοποθεσία υπάρχει απλά ένα business center, που όμως από μία απλή έρευνα ανακαλύπτει κανείς πως δεν προκύπτει ότι η Impact marine, δραστηριοποιείται ή έστω νοικιάζει εκεί.
3. Η εταιρία IMPACT MARINE HELLAS ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε. συστάθηκε την 09-08-2022 με έδρα την Αλεξανδρούπολη και κεφάλαιο 40.000€!!!
Όμως λόγω μη πιστοποίησης καταβολής του άνω ποσού εντός του διμήνου που προβλέπει η νομοθεσία, το Γενικό Εμπορικό Μητρώο (ΓΕΜΗ) την έθεσε σε αναστολή από τις 30 Νοεμβρίου 2022!
Ως επικεφαλής της πόλης και η κυρία Ιντζεπελίδου ως επικεφαλής των οικονομικών, οφείλετε εξηγήσεις! κ’ τέλος εάν τα όσα αναφέρουμε δεν είναι αληθή, παρακαλούμε για τη διόρθωση μας.
Υ.Γ.

Ιδού η επίσημη ανακοίνωση αναστολής από το Γ.Ε.ΜΗ.

Μπορεί να είναι απεικόνιση κείμενο που λέει "ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΥΜΣ Αρμόδια Υπηρεσία ΓΕΜΗ: Αλέξανδρούπολη,30/11/2022 Αριθ. Πρωτ.:3343417 ΕΒΡΟΥ Αυτοματοποιημένης καταχώρισης ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ αριθμό 165309421000 Γενικό Εμπορικό Μητρώο ΜΗ.) θέσης διακριτικό τίτλο RASELLAS αναστολή καταχώρισης. ειδοποίηση 15/11/2022 ενημερωθήκατε HELLAS δεν έχει κπληρώσει στοιχείων έλεγχο ίαμ ιακριτικό τίτλο RASELLAS κάτωθι της: προβεί πιστοποίηση καταβολής αρχικού κεφαλαίου εντός την σύστασή της, ως ώφειλε Γ.Ε.ΜΗ. Δεδομένου μηνών από παρήλθαν δέκα ημέρες χωρίς εταιρεία RASELLAS επωνυμία προβείτε στις αναγκαίες τους HELLAS προαναφερθείσες διακριτικό τίτλο 3343417 και Σημειώνεται προβείτε στις αναγκαίες υποβολής σύστημα του όσο διάστημα δεν Γ.Ε.ΜΗ. αρθείη αναστολή καταχώρισης και για σκοπό ενεργή μόνο σχετικών αιτήσεων στο πληροφοριακό"

Related posts

Ετοιμάζεται η μόνιμη έκθεση του Αρχαιολογικού Μουσείου Αλεξανδρούπολης

editor

Ξάνθη: Μικροί και μεγάλοι έζησαν «Το θαύμα της Ενέργειας!»

editor

Παρατημένα οχήματα: Μια πληγή που δεν κλείνει για τον Δήμο Αλεξανδρούπολης

editor
19/04/2024 11:28