24 Σεπτεμβρίου, 2023
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Σαμοθράκη: «Φρένο» στους ελεύθερους κατασκηνωτές

Nα απομακρυνθούν οι ελεύθεροι κατασκηνωτές από το νησί της Σαμοθράκης είναι η πρόθεση της Δημοτικής Αρχής όπως ανέφερε σε συνέντευξη του στην ΕΡΤ Ορεστιάδας ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού του νησιού Γιάννης Γλήνιας.

Όπως σημείωσε φέτος υπήρξε συνάντηση με τα Σώματα Ασφαλείας του νησιούαφού πρόθεση της Δημοτικής Αρχής είναι να απομακρυνθούν όλοι αυτοί οι κατασκηνωτές που έχουν δει ότι η Σαμοθράκη είναι ξέφραγο αμπέλι και κατασκηνώνουν μέσα σε (ρέματα , πλαγιές ανάβουν φωτιές κλπ.) κάτι το οποίο είναι παράνομο και τιμωρείται .

«Φέτος καλέσαμε ξανά την αστυνομική αρχή και είπαμε ότι στους πρώτους κατασκηνωτές θα γίνονται οι δέουσες ενέργειες για να φύγουν Δεν γίνεται άλλο. Δεν το κάνουμε γιατί δεν θέλουμε κατασκηνωτές .Δεν θέλουμε την άναρχη κατασκήνωση για πολλούς λόγους υγιεινής , ασφάλειας, αλλά και οικονομικούς λόγους, επισημαίνοντας ότι για να αδειάσει αυτό το είδος της δεξαμενής πρέπει να γεμίσουμε την δεξαμενή της επισκεψιμότητας με άλλα καλέσματα. Άλλωστε το φαινόμενο αυτό έχει εκλείψει από όλες τις χώρα. Αυτή η άναρχη κατασκήνωση της λογικής βάζω το σακίδιο πάω Σαμοθράκη κι όπου βραδιαστώ θα κατασκηνώσω. Έπρεπε ήδη να είχε εκλείψει αυτό.» κατέληξε ο κ Γλήνιας.

Related posts

Γ. Ζαμπούκης: Διεκδικούμε έργα ανάπλασης πάνω από 8 εκατομμύρια ευρώ

editor

Νέος πρόεδρος της ΟΕΒΕΣΕ ο Τριαντάφυλλος Χατζάκης

admin

Τ. Θεοδωρικάκος: Περαιτέρω ενίσχυση των ελληνοτουρκικών συνόρων με 250 συνοριοφύλακες

editor
24/09/2023 20:09