23 Ιουνίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Σαμοθράκη: «Φρένο» στους ελεύθερους κατασκηνωτές

Nα απομακρυνθούν οι ελεύθεροι κατασκηνωτές από το νησί της Σαμοθράκης είναι η πρόθεση της Δημοτικής Αρχής όπως ανέφερε σε συνέντευξη του στην ΕΡΤ Ορεστιάδας ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού του νησιού Γιάννης Γλήνιας.

Όπως σημείωσε φέτος υπήρξε συνάντηση με τα Σώματα Ασφαλείας του νησιούαφού πρόθεση της Δημοτικής Αρχής είναι να απομακρυνθούν όλοι αυτοί οι κατασκηνωτές που έχουν δει ότι η Σαμοθράκη είναι ξέφραγο αμπέλι και κατασκηνώνουν μέσα σε (ρέματα , πλαγιές ανάβουν φωτιές κλπ.) κάτι το οποίο είναι παράνομο και τιμωρείται .

«Φέτος καλέσαμε ξανά την αστυνομική αρχή και είπαμε ότι στους πρώτους κατασκηνωτές θα γίνονται οι δέουσες ενέργειες για να φύγουν Δεν γίνεται άλλο. Δεν το κάνουμε γιατί δεν θέλουμε κατασκηνωτές .Δεν θέλουμε την άναρχη κατασκήνωση για πολλούς λόγους υγιεινής , ασφάλειας, αλλά και οικονομικούς λόγους, επισημαίνοντας ότι για να αδειάσει αυτό το είδος της δεξαμενής πρέπει να γεμίσουμε την δεξαμενή της επισκεψιμότητας με άλλα καλέσματα. Άλλωστε το φαινόμενο αυτό έχει εκλείψει από όλες τις χώρα. Αυτή η άναρχη κατασκήνωση της λογικής βάζω το σακίδιο πάω Σαμοθράκη κι όπου βραδιαστώ θα κατασκηνώσω. Έπρεπε ήδη να είχε εκλείψει αυτό.» κατέληξε ο κ Γλήνιας.

Related posts

Απαγόρευση ΙΧ βενζίνης και ντίζελ: Στα σχοινιά οι αυτοκινητοβιομηχανίες!

editor

ΤΟ ΠΙΠΕΡΙ: Οι υποψηφιότητες και οι αλλαγές της τελευταίας στιγμής

admin

Κορωνοϊός: 10 νέα κρούσματα στη χώρα – 2.576 κρούσματα συνολικά

admin
23/06/2024 17:31