28 Μαΐου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Ορεστιάδα: Ξεκίνησαν οι διαγραμμίσεις-διαβάσεις, μετά την ασφαλτόστρωση στο κέντρο της πόλης

Τα έργα ασφαλτόστρωσης στο κέντρο της Ορεστιάδας αι συγκεκριμένα στο ένα τμήμα της οδού   Βασιλέως Κωνσταντίνου ολοκληρώθηκαν και ήδη ξεκίνησαν από τα συνεργεία οι διαγραμμίσεις.

Παράλληλα, στο τμήμα ανόδου προς τον Πϋργο, γίνονται και οι  διαβάσεις για τους πεζούς. Όλα δείχνουν και με δεδομένο ότι δεν θα συνεχιστούν οι βροχές που έπεσαν και χθες, αναμένεται να ολοκληρωθεί ως σήμερα και η διαγράμμιση και ο δρόμος θα δοθεί στην κυκλοφορία. Ήδη πάντως, μια και δεν έχει αυτοκίνητα, το… απολαμβάνουν πεζοί και μητέρες με καρότσια μικρών παιδιών.
Μόλις δοθεί στην κυκλοφορία το συγκεκριμένο τμήμα, το οποίο να θυμίσουμε θα είναι προσωρινά διπλής κατεύθυνσης, μέχρι να ολοκληρωθούν τα έργα που θα αρχίσουν στο άλλο τμήμα της Βασιλέως Κωνσταντίνου, αυτό προς την κεντρική πλατεία Δασσίου.

Να θυμίσουμε επίσης, ότι τα έργα ασφαλτόστρωσης αποκαθιστούν τα πολλά προβλήματα που δημιούργησαν οι εργασίες κατασκευής δικτύου φυσικού αερόυ και οπτικής ίνας σε όλη την Ορεστιάδα, αλλά και άλλα προβλήατα φθοράς και ύπαρξης λακκούβων που υπήρχαν και προκαλούσαν τις δικαιολογημένες αντιδράσεις και διαμαρτυρίες των κατοίκων.

 

Related posts

Η μελωδία της ευτυχίας

editor

Κομοτηνή: Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή

editor

Δήμος Αλεξανδρούπολης: Μην αφήνετε σκουπίδια έξω από τους κάδους μέχρι τη Δευτέρα

admin
28/05/2024 19:16