22 Σεπτεμβρίου, 2023
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Επίσκεψη μαθητών του 1oυ Επαγγελματικού Λυκείου Διδυμοτείχου-Ευγένιος Ευγενίδης στον Δήμαρχο κ. Ρωμύλο Χατζηγιάννογλου

Αντιπροσωπεία μαθητών του 1oυ Επαγγελματικού Λυκείου Διδυμοτείχου-Ευγένιος Ευγενίδης συνοδευόμενη από τις καθηγήτριες κ. Δήμητρα Τασίδου και κ. Θεοδώρα Χρυστομίδου , επισκεφτήκαν την Τετάρτη 24 Μαϊου το πρωί τον Δήμαρχο κ. Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου στο γραφείο του.

Ο Δήμαρχος αφού συνομίλησε με τον κάθε μαθητή ξεχωριστά , εξέφρασε θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές για την σπουδαία διάκριση που σημείωσαν στον μαθητικό διαγωνισμό εικονικής επιχείρησης του οργανισμού Junior Achievement Greece όπου και κατέλαβαν την δεύτερη θέση σε πανελλήνια κατάταξη.

Επιπλέον ο Δήμαρχος έκανε ιδιαίτερη μνεία στην πολύτιμη συμβολή των εκπαιδευτικών καθώς αποτελούν πηγή έμπνευσης και μαχητικότητας για τους μαθητές του σχολείου.

Όπως άλλωστε αναφέρουν οι ίδιοι μαθητές του σχολείου , όραμα τους είναι ο εκάστοτε μαθητής ή απόφοιτος ΕΠΑΛ να αποτελεί την επιλογή ταλέντου στο τοπικό και διεθνές επιχειρηματικό οικοσύστημα με βασικές αξίες την πίστη , το πάθος και την δέσμευση.

Τέλος, η μαθητική κοινότητα της πόλης μας δείχνει για ακόμη μια φορά τον δρόμο της επιτυχίας και με εφόδια την δημιουργικότητα και την ορθή αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών καταφέρνουν να δημιουργούν ευνοϊκότερες επαγγελματικές προοπτικές.

Μπορεί να είναι εικόνα 8 άτομα και άτομα που μελετούν

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα και κείμενο

 

Related posts

Την ζωή τους έχασαν επτά άτομα από τροχαίο ατύχημα στον Έβρο (video & photo)

editor

Σε πιλοτική λειτουργία η σελίδα του υπουργείου Ανάπτυξης για καταγγελίες καταναλωτών

editor

Νέα πρόκληση: Υπέρπτηση τουρκικού UAV πάνω από τα Μαύρα Λέρου στα 19.000 πόδια

editor
22/09/2023 13:58