10 Δεκεμβρίου, 2023
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Πολιτική Τοπικά Νέα

Εκλογές 25 Ιουνίου: Πιθανή επίσκεψη Μητσοτάκη στον Έβρο, έρχεται σίγουρα ο Νίκος Δένδιας

Από την Δευτέρα 29 Μαΐου πουθα θυροκολληθεί νέο προεδρικό διάταγμα διάλυσης της Βουλής και προκήρυξης εθνικών εκλογών για την 25η Ιουνίου, ξεκινάει αυτόματα η νέα προεκλογική περίοδος.

 

Αύριο Κυριακή 28 Μαϊου στις18:00 το απόγευμα, θα ορκιστούν οι νέοι βουλευτές και την ερχομένη Δευτέρα 29 Μαΐου θα γίνει η εκλογή προεδρείου της Βουλής, ενώ την ιδια ημέρα θα θυροκολληθεί νέο προεδρικό διάταγμα διάλυσης της Βουλής και προκήρυξης εθνικών εκλογών.

Θα δοθεί λοιπόν ιδιαίτερο βάρος στον Έβρο και πάλι και υπάρχουν πολλές πιθανότητες να τον επισκεφθεί προεκλογικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Αυτό αναφέρουν σημερινές πληροφορίες από τα κεντρικά γραφεία του κόμματος στην οδό Πειραιώς. Το σίγουρο πάντως είναι και έχει ήδη “κλειδώσει”, πως την περιοχή μας θα επισκεφθεί ο Νίκος Δένδιας. Ο μέχρι πρότινος υπουργός Εξωτερικών, θα κάνει περιοδεία στον Έβρο, συνοδευόμενος και από άλλα στελέχη του κόμματος, εκλεγμένους βουλευτές και από άλλα μέρη της Ελλάδας, που δεν θα έχουν το άγχος της “μάχης” του σταυρού, μια και έχουν ήδη εκλεγεί και δεν υπάρχει θέμα να χάσουν την έδρα.

Πηγή:evrosnews

 

Related posts

Συνελήφθησαν 4 διακινητές με συνολικά 11 μη νόμιμους μετανάστες

editor

Εγκληματική αμέλεια από τη διοίκηση του νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης

editor

Απόπειρα ανθρωποκτονίας στην Κομοτηνή: 41χρονος δέχθηκε 12 σφαίρες – Νοσηλεύεται βαριά τραυματισμένος

editor
10/12/2023 12:19