3 Μαρτίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Οικονομία Πολιτική

Ενίσχυση ύψους 104.365.470 ευρώ για την Περιφέρεια Αττικής – Πατούλης

Ενίσχυση ύψους 104.365.470 ευρώ για την Περιφέρεια Αττικής – Πατούλης: «Τα χρήµατα αυτά θα αξιοποιηθούν προς όφελος των πολιτών»

Θα δοθούν για την υλοποίηση νέων έργων, που έχουν ήδη ενταχθεί στον σχεδιασµό και στο τεχνικό πρόγραµµα της Περιφέρειας.

Σε λογαριασµό της Περιφέρειας Αττικής έχει πιστωθεί το ποσό των 104.365.470 ευρώ από το υπουργείο Περιβάλλοντος, τα οποία είχαν δοθεί για την υλοποίηση της α’ φάσης του έργου της ανάπλασης του Φαληρικού Ορµου, όπως ανακοίνωσε ο περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης, κάνοντας γνωστό ότι τα χρήµατα αυτά θα αξιοποιηθούν προς όφελος των πολιτών των υπόλοιπων δήµων της Αττικής, σε συνεργασία µε τους δηµάρχους, αφού θα δοθούν για την υλοποίηση νέων έργων, που έχουν ήδη ενταχθεί στον σχεδιασµό και στο τεχνικό πρόγραµµα της Περιφέρειας.

Με αυτόν τον τρόπο ενισχύονται σηµαντικά τα ταµειακά διαθέσιµα της Περιφέρειας Αττικήςκαι αναβαθµίζονται οι δυνατότητές της να υλοποιήσει απαραίτητα έργα σε κάθε δήµο του λεκανοπεδίου, ενώ διαψεύδονται όσοι ισχυρίζονταν ότι η Περιφέρεια Αττικήςβρίσκεται στα όρια της χρεοκοπίας. Πάντως, είναι η πρώτη φορά που επιστρέφει στα ταµεία ενός ΟΤΑ ένα τόσο σηµαντικό χρηµατικό ποσό, το οποίο θα αξιοποιηθεί σε έργα.

 

 

 

 

 

 

*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο ‘’Secret’’ της εφημερίδας «Παραπολιτικά» στις 20/5/23.

 

 

Related posts

Συσκέψεις Μητσοτάκη στο Μαξίμου για το μεταναστευτικό

admin

Ομιλία Κυρ. Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής

editor

Ποσοστό 48.04% στη ΝΔ από τους απόδημους της Κυπριακής Δημοκρατίας

editor
03/03/2024 0:36